Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

O Τομ Κρουζ ήταν πάντα ριψοκίνδυνος, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του. Στα γυρίσματα της νέας περιπέτειας «Mission Imposible 5», o διάσημος αμερικανός ηθοποιός απέρριψε και πάλι την ιδέα να αντικατασταθεί από κασκαντέρ στις επικίνδυνες σκηνές και έτσι εκλήθη να κρεμαστεί έξω από ένα γιγάντιο μεταγωγικό αεροπλάνο σε ύψος 5.000 ποδιών!

Ο Κρουζ έχει ένα ιστορικό παράτολμων εμφανίσεων. Στο «Mission Imposible: Ghost Protocol» την προηγούμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς των «Επικίνδυνων Αποστολών», είχε κρεμαστεί από τον 124ο όροφο του περίφημου πύργου Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι - πρόκειται για το ψηλότερο κτίριο του κόσμου.


Τώρα, ενσαρκώνοντας για πέμπτη φορά τον πράκτορα Ηθαν Χαντ, ο Κρουζ βρέθηκε έξω από ένα αεροπλάνο το οποίο πετούσε στα 5.000 πόδια πάνω από τη βρετανική ύπαιθρο.

Ο Κρουζ προπονήθηκε αρκετά στο έδαφος για να δει πώς θα φανεί καλύτερα στην κάμερα που είχε τοποθετηθεί κάτω από το αριστερό φτερό του γιγάντιου Airbus A400Μ. Και έπειτα γύρισε την επικίνδυνη σκηνή.



Ο ίδιος έχει πει ότι μπορεί να γυρίζει μόνος του τις επικίνδυνες σκηνές επειδή προπονείται για τέτοια απαιτητικά πλάνα επί δεκαετίες.

«Μπορώ να κάνω τέτοιες σκηνές γιατί προπονούμαι εδώ και 30 χρόνια. Γενικά δεν φοβάμαι, διότι είναι απλά θέμα καλής τεχνικής. Βέβαια υπάρχουν και φορές που τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά», έχει πει.

Η ταινία «Mission Imposible 5» θα βγει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2015.
tanea.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!