Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014


Αρκετά… διψασμένος για μπύρα φαίνεται πως ήταν ένας άνδρας στην περιφέρεια Πιλμπάρα, στη δυτική Αυστραλία, καθώς πήγε οδικώς με το αεροπλάνο του σε παμπ της πόλης Νιούμαν, παρκάροντας στο χώρο στάθμευσης του καταστήματος, την Παρασκευή.
Ο άνδρας, ο οποίος είχε αφαιρέσει τα φτερά από το ελαφρύ, ελικοφόρο αεροπλάνο του, δήλωσε ότι αγόρασε εκείνη την ημέρα το αεροσκάφος και, αφού διέσχισε ολόκληρη την πόλη, κατέληξε στο πάρκινγκ του «Purple Pub», για να πιει ένα ποτό πριν πάει στο σπίτι.
Κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία, με τους αξιωματικούς να βρίσκουν τον 37χρονο ιδιοκτήτη του αεροπλάνου στην παμπ, να πίνει την μπύρα του.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το αεροπλάνο κρίθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους πολίτες, καθώς η μηχανή του συνέχιζε να βρίσκεται σε λειτουργία, ενώ η έλλειψη φτερών προκαλούσε αστάθεια.

«Παιδιά έβγαιναν εκείνη την ώρα από το σχολείο. Μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά είναι πολύ επικίνδυνο», ανέφερε αξιωματικός της αστυνομίας, ο οποίος πρόσθεσε ότι ο 37χρονος άνδρας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς δεν διέθετε άδεια πιλότου.
naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!