Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Το να κόψεις θερμίδες δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να σου φαίνεται. Είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ υπάρχουν τρόποι για να μειώσεις αρκετά τις θερμίδες που καταναλώνεις χωρίς να το ξέρεις με αποτέλεσμα να χάσεις βάρος.
Μία αλλαγή να κάνεις σε κάθε γεύμα θα γλιτώσεις 200 θερμίδες τουλάχιστον!
 
Από το μεσημεριανό σου..

Αντί να βάλεις 3 κουταλιές της σούπας μέλι με μουστάρδα στη σαλάτα σου ή στο σάντουίτς σου (120 θερμίδες), δοκίμασε να βάλεις 3 κουταλάκια του γλυκού σκέτη μουστάρδα (15 θερμίδες) και γλίτωσε 105 θερμίδες. 

Γλίτωσε πάνω από 100 θερμίδες βάζοντας στη σαλάτα σου 4 κουταλιές της σούπας λεμόνι, 1/4 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη και 1/4 κουταλάκι του γλυκού ξηρό βασιλικό αντί για ένα άλλο πολύ πιο παχυντικό ντρέσινγκ.

Αντί για δύο φέτες τυρί τσένταρ (226 θερμίδες) μπορείς να φας 2 φέτες χαμηλού σε λιπαρά τυριού (100 θερμίδες) και να γλιτώσεις 126 θερμίδες. 

Από το βραδυνό..

Παρέλειψε τις παχυντικές σάλτσες σαν συνοδευτικό για τα μακαρόνια σου και προτίμησε μία πιο απλή σάλτσα ντομάτας γλιτώνοντας τουλάχιστον 100 θερμίδες. 

Αντί να σερβίρεις το ψητό σου με μία κούπα καστανό ρύζι (που έχει 216 θερμίδες), σέρβιρέ το με μία κούπα νούντλς (που έχουν 113 θερμιδες) και γλίτωσε 103 θερμίδες. 

Αν έχεις σκοπό να φας σούσι για βραδινό σε κάποιο εστιατόριο ζήτα αντί να στο σερβίρουν με λευκό ρύζι να σου το φέρουν τυλιγμένο σε αγγούρι. Έτσι θα γλιτώσεις 250 θερμίδες. 

Αντί να φας πίτσα με χοντρή ζύμη που έχει 640 θερμίδες, φάε με πολύ λεπτή ζύμη και γλίτωσε 280 θερμίδες.

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!