Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ακατάλληλος για καρδιακούς ήταν ο επαναληπτικός ημιτελικός του Europa League στο «Μεστάγια». Η Βαλένθια κρατούσε σφιχτά στα χέρια της το εισιτήριο για τον τελικό της 14ης Μαΐου στο Τορίνο, αλλά στις καθυστερήσεις ο Μ’ Μπιά σκόραρε, κάνοντας το 3-1 και έδωσε την πρόκριση στη Σεβίλλη. Η ομάδα της Ανδαλουσίας θα βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης για τρίτη φορά και θα διεκδικήσει το τρίτο της τρόπαιο, μετά από αυτά του 2006 (4-0 τη Μίντλεσμπρο) και του 2007 (3-1 στα πέναλτι την Εσπανιόλ).

Οι «νυχτερίδες» έφτασαν πολύ κοντά σε μια ακόμη ανατροπή, κάνοντας σχεδόν τέλειο παιχνίδι, αλλά πλήρωσαν ένα στιγμιαίο λάθος στις καθυστερήσεις. Το σκορ άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Φεγκουλί, οχτώ λεπτά αργότερα ο Μπέτο με αυτογκόλ έκανε το 2-0 και στο 70’ ο Ματιέ πέτυχε το τρίτο τέρμα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα, ο Μ’ Μπιά «έγραψε» το 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΙΒΗΡΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ


Πέρσι έμοιαζε «καταραμένη» (χάνοντας κάθε τρόπαιο στις… καθυστερήσεις». Φέτος, όμως δεν «παίζεται»! Μετά το… πάρτι που κάνει εντός Πορτογαλίας (ήδη πρωταθλήτρια και στους τελικούς Κυπέλλου και Λιγκ Καπ), η Μπενφίκα ετοιμάζεται να σηκώσει και ευρωπαϊκό τίτλο!
Οι «αετοί» της Λισαβόνας έμειναν όρθιοι στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους με το τελικό 0-0 και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 2-1 απ’ το πρώτο παιχνίδι, προκρίθηκαν για 10η φορά στην ιστορία τους σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης και κόντρα στη Σεβίλλη θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω για την περσινή απώλεια.

Τεράστιο πλήγμα στο τελευταίο «ραντεβού» του Τορίνου (14/5), όπου η ομάδα του Ζέσους θα παίξει δίχως τους τιμωρημένους –και βασικούς- Πέρες, Μάρκοβιτς, Σάλβιο !
Πηγή : sport-fm.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!