Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Η φετινή Hot List του Conde Nast Traveler με τις νέες αφίξεις στην πολυτελή διαμονή, συμπεριέλαβε και το κριτήριο της περιοχής, που φιλοξενεί το κάθε ξενοδοχείο.

Έτσι, λοιπόν, τα παρακάτω υπέροχα ξενοδοχεία, προσφέρουν μαγευτική θέα στη σαβάνα της Κένυα, στους δρόμους της Κοπεγχάγης, σε παραλίες με κρυστάλλινα νερά και όχι μόνο. Ανακαλύψτε τα!

Aman Canal Grande, Βενετία, Ιταλία


Όταν η αλυσίδα πολυτελών καταλυμάτων, με έδρα την Σιγκαπούρη, Amanresorts αποφάσισε να μετατρέψει μια από τις πιο διάσημες κατοικίες της Βενετίας, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, δεν υπολόγισε τα χρήματα, τον κόπο και την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα ήταν να ανακαινίσει με τον καλύτερο τρόπο το Palazzo Papadopoli του 16ου αιώνα, το οποίο σήμερα εκτός από εντυπωσιακές σουίτες με μοναδικές τοιχογραφίες και ζωγραφισμένα ταβάνια, προσφέρει και θέα στο Μεγάλο Κανάλι.

Amano'i, Vinh Hy Bay, Βιετνάμ


Κρυμμένο στο Εθνικό Πάρκο Nui Chua του Βιετνάμ , με θέα στη θάλασσα της Νότιας Κίνας, το resort με τις 36 βίλες, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα απομονωμένο καταφύγιο, ιδανικό για τις πιο χαλαρωτικές διακοπές της ζωής σας.

Andaz Peninsula Papagayo, Guanacaste, Κόστα Ρίκα


Μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της περιοχής, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν μια κατάφυτη περιοχή, καλυμμένη από τροπικά δάση, στη βόρεια ακτή του Ειρηνικού. Το Andaz Peninsula Papagayo είναι ο παράδεισος κάθε ταξιδιώτη που θέλει να γίνει ένα με τη φύση και να ανακαλύψει τα μυστικά της.

Domaine de la Baume, Tourtour, Γαλλία


Σε μια από τις όμορφες περιοχές της Γαλλίας, η χτισμένη σε λόφο γραφική πόλη Tourtour, προσφέρει εκπληκτική θέα πάνω από την Var της Προβηγκίας. Σε αυτό το υπέροχο περιβάλλον, το 15 δωματίων Domaine de la Baume, φιλοξενείται σε ένα κτήριο του δέκατου όγδοου αιώνα, σε μια έκταση 99 στρεμμάτων.

Fogo Island Inn, Newfoundland, Καναδάς


Κοιτάζοντας τον ανεμοδαρμένο Βόρειο Ατλαντικό από το Fogo Island, θα νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην άκρη του κόσμου: μόνο εσείς, τα παγόβουνα και η απόλυτη σιωπή.

Hotel d' Angleterre, Κοπεγχάγη, Δανία


Κάντε κράτηση σε ένα δωμάτιο του τετάρτου ορόφου με θέα στο δρόμο, με το διώροφο Nyhavn Canal να βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας και τα καλύτερα καταστήματα της πόλης σε απόσταση αναπνοής από την πόρτα του ξενοδοχείου.

Mukul Resort, Guacalito de La Isla, Νικαράγουα


Το θέρετρο, που βρίσκεται σε ένα μαγευτικό κόλπο του Ειρηνικού, στις ακτές της Νικαράγουα, είναι ταυτόχρονα οικείο και εντυπωσιακό.

Nizuc Resort & Spa, Κανκούν, Μεξικό


Οι βίλες στον κήπο μπορεί να προσφέρουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε ταξιδέψει ως εδώ για τις παραλίες. Κλείστε, λοιπόν, μια από τις οκτώ σουίτες του Resort , με τα υπαίθρια σαλόνια και τη μαγευτική θέα στην Καραϊβική.

Ritz- Carlton, Αρούμπα


Το 320 δωματίων Ritz - Carlton απέκτησε εύκολα τη θέση του καλύτερου θέρετρου αυτή τη στογμή στη χώρα. Ένας από τους λόγους που κατέκτησε αυτή τη θέση είναι και η τοποθεσία που είναι χτισμένο, μπροστά σε μια παρθένα παραλία με λευκή άμμο, που ονομάζεται Palm Beach, όπου θα απολαύσετε το πιο συγκλονιστικό windsurfing στην Καραϊβική.

Segera Retreat, Οροπέδιο Laikipia, Κένυα


Οι βραδιές εδώ ξεκινούν με ένα μπάνιο στη μεγάλη πέτρινη μπανιέρα στην βεράντα μιας από τις 5 βίλες, που διαθέτουν υπαίθριο μπάνιο. Χαλαρώστε μέσα στο νερό, θαυμάζοντας από μακριά κοπάδια ζέβρες και γαζέλες να καλπάζουν στη σαβάνα.

The Chedi, Andermatt, Ελβετία


Για χρόνια, το Andermatt ήταν ένα ήρεμο χωριό, το οποίο επέλεγαν οι λάτρεις του σκι για να αποφύγουν τα πολυπληθή δημοφιλή θέρετρα. Το 104 δωματίων ξενοδοχείο Chedi ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα, προσφέροντας πολυτελή διαμονή και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

The Marlton, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ


Ακόμα κι τα μπαρ του Greenwich Village έχουν μετατραπεί σε καταστήματα με cupcakes, μπορείτε ακόμα να νιώσετε την παλιά μποέμ αισθητική της περιοχής στο ξενοδοχείο Marlton. Μόλις ένα τετράγωνο βόρεια από το Πάρκο Washington και λίγα τετράγωνα μακριά από το Σόχο, το Marlton αντανακλά τη γοητεία και την οικειότητα της γειτονιάς του.

The Thompson, Σικάγο, Ιλινόις


Τέσσερα πράγματα ξεχωρίζουν στο 247 δωματίων ξενοδοχείο Thompson της Πόλης των Ανέμων: το εξαιρετικό service, το εστιατόριο, η θέση του στην καρδιά της Gold Coast και τα δωμάτια με τα τεράστια παράθυρα τους και τη εκπληκτική θέα.

The Vines Resort & Spa, Uco Valley, Αργεντινή


Στο Vines, ο θρυλικός σεφ Francis Mallmann χρησιμοποιεί για την δημιουργία των πιάτων του, αγνά υλικά της περιοχής, ενώ το γεύμα σερβίρεται στη μεγάλη βεράντα με θέα τα βουνά και τα αμπέλια της ιδιοκτησίας. Μπορείτε ακόμα να γίνεται και οινοποιός, νοικιάζοντας ένα οικόπεδο, στον χώρο που εποπτεύεται από τον γεωπόνο του θέρετρου.

Point Yamu by Como, Πουκέτ, Ταϊλάνδη


Δεσπόζοντας σε ένα ψηλό σημείο πάνω από τον κόλπο Phang Nga, το ξενοδοχείο προσφέρει σχεδόν πανοραμική θέα στα αστραφτερά νερά. Αλλά η πραγματική ομορφιά εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά να κάνει κανείς, πέρα από μια βουτιά στην εκπληκτική πισίνα υπερχείλισης και έναν υπνάκο στην βεράντα.
  news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!