Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Η αγαπημένη σειρά γιορτάζει τα 10 χρόνια, από όταν παίχτηκε το τελευταίο της επεισόδιο...
Το επιτυχημένο κωμικό σήριαλ, παιζόταν για 10 χρόνια και στη χώρα μας με τις επαναλήψεις, πιθανώς να κοντεύει 15ετία. Τα Φιλαράκια όπως αναμενόταν, από τη δημοτικότητά τους και μόνο, έκαναν πολύ κόσμο να σκέφτεται με άξονα τους πρωταγωνιστές.
Όπως αναμενόταν λοιπόν, τα Φιλαράκια, έχουν περάσει ορισμένα standar που έχεις στη δεκαετία των 20 σου. Πολλά όμως από αυτά είναι ελαφρώς δύσκολα να έχουν επιτευχθει για την πλειονότητα των ανθρώπων.

Δείτε τις 5 προσδοκίες που μας δημιούργησε η σειρά!

1. Οι φίλοι σας θα είναι πάντα κοντά και δεν θα κάνουν τίποτα καλύτερο, από το να βγαίνουν μαζί σας.
Στα Φιλαράκια έβλεπες σε κάθε δωμάτιο, απευθείας μία τέλεια εικόνα παρέας. Κάτι τέτοιο δύσκολα συμβάινει στην πραγματικότητα. Τις περισσότερες φορές θα πέσετε πάνω σε κάποιον που αντιπαθείτε παρά σε φίλους που αγαπάτε. Ξοδεύουμε περισσότερο χρόνο στο να συνενοηθούμε πότε θα βρεθούμε, από όταν βρισκόμαστε όλοι παρέα.

2. Θα βρεις στάνταρ θέση στον άνετο καναπέ της καφετέριας.
Πρόκειται για ένα σκληρό ψέμα, που ακυρώνεται κάθε φορά που επισκεπτόμαστε την αγαπημένη μας καφετέρια. Ο καναπές του Central Perk πάντα ήταν ελεύθερος και ΠΑΝΤΑ τους χόραγε όλους άνετα. Ποτέ! Σε καμία καφετέρια!

3. Η δουλειά είναι πιο χαλαρή από οτιδήποτε.
Σκεφθείτε απλά πόσες ώρες ξόδευαν στο Central Perk τα Φιλαράκια στα lunch break τους! Πήγαιναν πολλές φορές στο αγαπημένο τους στέκι από την άλλη άκρη της πόλης, ακόμα και στο μέσο της ημέρας!

4. Φυσικά και μπορείς να πληρώσεις για δυάρι στην περιοχή Greenwich Village με tips σερβιτόρας και μισθό chef.
Το διαμέρισμα που συγκατοίκησαν Rachel και Monica μπορεί να ήταν κληρονομιά από τη γιαγιά της Monica, όπως και τα πολυτελή έπιπλα. Ωστόσο η επιβίωση και τα έξοδα με τους συγκεκριμένους μισθούς, στη Νέα Υόρκη φαντάζει μάλλον ουτοπική.

5. Μπορείς να έχεις παιδιά, αλλά να βγαίνεις με τους φίλους σου όπως παλιά!
Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο από τον κλασσικό καφέ στο Central Perk. Ούτε καν η μητρότητα ή η πατρότητα. Ο Μπεν γενιέται στην πρώτη σεζόν, ενώ η Έμμα στην όγδοη. Κανένα όμως από τα δυο παιδιά δεν επηρεάζουν την κοινωνική ζωή του Ross ή της Rachel. Η Εμμα φαίνεται πως μάλλον περνάει την περισσότερη ώρα της στην καφετέρια, ενώ ο Μπεν είναι σαν να γίνεται ένας μικρός μπελάς για τον παλαιοντολόγο!

http://peiraxtiri.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!