Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Oι θρυλικοί AC/DC πιθανότατα να διαλυθούν σύντομα, καθώς ο κιθαρίστας και ιδρυτής του γκρουπ Malcolm Young πάσχει από σοβαρή...
ασθένεια η οποία δεν του επιτρέπει ούτε να κάνει συναυλίες ούτε να συμμετάσχει σε ηχογραφήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Australian ένας στενός φίλος του 61χρονου Malcolm αναφέρει ότι ο ιδρυτής του πιο πετυχημένου συγκροτήματος της Αυστραλίας, δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει το συγκρότημα και αυτό πιθανόν να οδηγήσει στη διάλυσή του.

"Ο Malcolm είναι άρρωστος. Εξ όσων έχω καταλάβει- κι έχει εν μέρει επιβεβαιωθεί από τον γιο του Ross, δεν μπορεί πια να παίξει", είπε ο Mark Gable, frontman των Choirboys. "Είναι αρκετά σοβαρά. Δεν θα μπορεί να παίξει ζωντανά, πιθανώς δεν θα μπορεί ούτε να ηχογραφήσει".

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Αυστραλού ραδιοφωνικού παραγωγού Peter Ford: "Αυτό που έχω εγώ πληροφορηθεί είναι πως δε θα υπάρξει καμία περιοδεία. Το συγκρότημα έχει αποφασίσει πως θα διαλύσει αν ένα από τα μέλη του δε μπορέσει να συνεχίσει μαζί τους. Οι AC/DC δε μπορούν να συνεχίσουν χωρίς τον Malcolm".

Το Billboard πάντως το διαψεύδει λέγοντας πως "δεν υπάρχει αλήθεια στις φήμες αυτές".
Αυστραλιανή εφημερίδα, αναφέρει πως το συγκρότημα έχει κλείσει στούντιο ηχογράφησης στο Βανκούβερ από την Πρωτομαγιά και για έξι εβδομάδες.

Οι AC/DC δημιουργήθηκαν το 1973 από τα αδέλφια Angus και Malcolm Young. Στην παιδική τους ηλικία μετακόμισαν από τη Σκωτία στο Σίδνεϊ με την οικογένειά τους.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!