Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ανοίγει τις πύλες της η πιο γνωστή έκθεση αυτοκινήτων στον κόσμο από 6 έως 16 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Palexpo της Γενεύης. Γίνεται και φέτος στη Γενεύη για 84η φορά, φιλοδοξώντας να ξεπεράσει τις σχεδόν 700.000 επισκεπτών της περσινής διοργάνωσης.
Το Σαλόνι της Γενεύης που σήμερα και αύριο «αποκαλύπτει» τα εκθέματά του σε περίπου 10.000 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, ανοίγει για το κοινό στις 6 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοικτό έως τις 16 του ίδιου μήνα.
Στον πολυεπίπεδο εκθεσιακό χώρο εκτίθενται σχεδόν όλα τα μοντέλα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, αλλά και ιδέες, προτάσεις του μέλλοντος, πρωτότυπα οχήματα «ανίχνευσης» της κοινής γνώμης και γενικά οι τάσεις της αυτοκίνησης για το εγγύς και απώτερο μέλλον.
Πολλά από τα εκθέματα της Γενεύης σας τα έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά τις τελευταίες εβδομάδες.
Μαζί τους και άλλα μοντέλα μερικά από τα οποία είναι τα εξής:

Παγκόσμιες πρεμιέρες

ΑR 4CTarga

OpelAdamRocks

Toyota Aygo

BMW 2 Series Active Tourer

BMW X3

Carlsson GLK

Citroen C1

Honda Civic Type R Concept

Ευρωπαϊκές πρεμιέρες

Corvette Z06

BMW 2 Series Coupe

BMW M3 Sedan

Mercedes C Class Saloon

Corvette C7.R

Kahn Range Rover Evoque

Mercedes GLA 45 AMG
BMW M4 Coupe

Ford Mustang

Nissan LEAF

H έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από Δευτέρα – Παρασκευή 10π.μ.-8μ.μ. και Σάββατο – Κυριακή 9π.μ.-7μ.μ.

Οpel On star

Η Opel λανσάρει το επόμενο επίπεδο στη συνδεσιμότητα αυτοκινήτου στο Σαλόνι της Γενεύης. Στη συνέντευξη τύπου, ο CEO της Opel Dr. Karl-Thomas Neumann, είπε:
«Το OnStar και η Opel θα κάνουν την οδήγηση στην Ευρώπη ασφαλέστερη και πιο ξέγνοιαστη από το 2015 και μετά» δήλωσε. «Με το OnStar, οι οδηγοί Opel θα απολαμβάνουν ευρυζωνική σύνδεση δεδομένων μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, και εμείς θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στην υλοποίηση του οράματός μας για τη συνδεσιμότητα.» Το OnStar είναι η κορυφαία μάρκα για συνδεδεμένες λύσεις ασφάλειας και προστασίας, υπηρεσίες μετακίνησης, προστιθέμενης αξίας και προηγμένες τεχνολογίες πληροφορικής.
Ήδη, πάνω από 6,5 εκατομμύρια πελάτες σε ΗΠΑ, Καναδά, Κίνα και Μεξικό ήδη χρησιμοποιούν συνδεδεμένες υπηρεσίες OnStar.

Το ADAM S κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του

Το ADAM S κάνει το δημόσιο ντεμπούτο του στο περίπτερο της Opel στο 84οΣαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης δίπλα στα νέα ADAM με τρικύλινδρο κινητήρα νέας γενιάς 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo και το νέο crossover ADAM ROCKS. Το ADAM S θα πάρει θέση στην κορυφή της οικογένειας ADAM (με εύρος ισχύος από 51 kW/70 hp έως 110 kW/150 hp ) σαν μοντέλο παραγωγής, επισφραγίζοντας τη ραγδαία επιτυχία του μοντέλου.

"Leon Cupra Performance Pack"

Η Seat παρουσιάζει αυτές τις ημέρες το "Leon Cupra Performance Pack", ένα αυτοκίνητο που απέδειξε ήδη τις εξαιρετικές επιδόσεις του στην πίστα του Nürburgring, την πιο απαιτητική αγωνιστική πίστα στον κόσμο. Έτρεξε την διάσημη πίστα Nordschleife σε χρόνο 7:58.4 λεπτά, υπερβαίνοντας έτσι το προηγούμενο καλύτερο χρόνο για τα προσθιοκίνητα οχήματα κατά περίπου δέκα δευτερόλεπτα. Η εξέλιξη που έγινε στη Γερμανική πίστα εφαρμόστηκε από την ισπανική φίρμα στο μοντέλο της μαζικής παραγωγής, που παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, του οποίου η απόδοση, ο σχεδιασμός, η χρηστικότητα και η υψηλή ποιότητα το τοποθετούν πολύ ψηλά στην κατηγορία του.
news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!