Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Μια τουαλέτα υψηλής τεχνολογίας που καταργεί το χαρτί υγείας και δεν βουλώνει ποτέ ανέπτυξε η αμερικανική εταιρεία TOTO.

Όπως επισημαίνουν οι σχεδιαστές της, η τουαλέτα TOTO Neorest 750H είναι εμπνευσμένη από την σύγχρονη αρχιτεκτονική και το κάθισμά της βρίσκεται σε ύψος ακριβώς 43 εκατοστών πάνω από το πάτωμα για μεγαλύτερη άνεση.
Η καινοτομία συνίσταται στο ότι το κάθισμα διαθέτει δυο ανοξείδωτα ακροφύσια ψεκασμού, τα οποία φροντίζουν για την προσωπική υγιεινή, καθώς επίσης και ενσωματωμένο στεγνωτήριο για τις ευαίσθητες περιοχές.
Τα ακροφύσια αυτοκαθαρίζονται, ενώ με τη χρήση τηλεχειριστηρίου οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν την πίεση αλλά και τη θερμοκρασία του νερού.
Επίσης, η τουαλέτα διαθέτει αποσμητικό που εξαφανίζει τις ανεπιθύμητες οσμές, ενώ το καπάκι της είναι θερμαινόμενο και κάνει μασάζ στον χρήστη για όση ώρα εκείνος κάθεται.
Και αν αυτά δεν σας έπεισαν, η υπερσύγχρονη τουαλέτα που πωλείται έναντι 10.000 δολαρίων, έχει ενσωματωμένο λαμπτήρα που εκπέμπει υπεριώδες φως και καθαρίζει το κάλυμμα όταν δεν χρησιμοποιείται.

http://taxydromos.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!