Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014


Λίγα πράγματα αυτή την αγωνιστική από τους ‘Έλληνες της διασποράς’. Το μοναδικό γκολ ήταν …αυτογκόλ και το πέτυχε ο Καράμπελας στον αγώνα της Levante με τη Real . Κατά τα άλλα είχαμε την ανέλπιστη παρουσία του φανερά ανέτοιμου Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα της Fulham που βαδίζει ολοταχώς για υποβιβασμό καθώς επίσης και την πρώτη συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα της Middlesbrough του Κωνσταντόπουλου. Στα θετικά και η επάνοδος του Παπασταθόπουλου από τον τραυματισμό του στη βασική ενδεκάδα της Dortmund. Αναλυτικά τα πεπραγμένα των Ελλήνων παικτών στις ομάδες του εξωτερικού:

ΑΓΓΛΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ –ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ( FULLHAM) : Παρά τις δηλώσεις Magath ότι δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου στο κρίσιμο παιχνίδι με την Cardiff, ο Έλληνας φορ βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα και μάλιστα για όλο το 90λεπτο. Ήταν μέσα στις φάσεις αλλά ο τραυματισμός του τον έχει πάει πολύ πίσω από την δαιμονιώδη κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν. Ο Καραγκούνης μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο και από δική του εκτέλεση κόρνερ ήρθε η προσωρινή ισοφάριση σε 1-1. Το τελικό 3-1 στενεύει κατά πολύ τα περιθώρια για τη Fulham που βλέπει πλέον τα σενάρια υποβιβασμού πολύ πιθανά.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ (MIDDLESBROUGH) : Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα για τον Κωνσταντόπουλο και νίκη 2-0 επί της Ipswich. Ο Έλληνας πορτιέρο είχε ένα ήσυχο απόγευμα αφού χρειάστηκε μόλις μια επέμβαση στη διάρκεια του αγώνα.
ΜΑΥΡΙΑΣ (SUNDERLAND): Εκτός αποστολής στην ήττα με 3-0 από τη Hull και τον αποκλεισμό από το FA Cup.
ΒΕΛΛΙΟΣ ( EVERTON) : Εκτός αποστολής στην ήττα-αποκλεισμό 4-1 από την Arsenal για το FA Cup.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ( DORTMUND)  : Ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας νίκη 0-1 επί της Freiburg. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 43’.
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (LEVERKUSEN) : Εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με το Hannover.
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. (SCHALKE) : Εκτός αποστολής λόγω της αποβολής του στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Bayern.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ( KAISERSLAUTERN) : Μπήκε αλλαγή στο 75’ και βοήθησε την ομάδα του να κρατήσει τη νίκη με 2-1 επί της Sandhausen.
ΜΑΛΕΖΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ ( FORTUNA DUSSELDORF) : Εκτός αποστολής του αγώνα με τη Dynamo Dresden.

ΙΣΠΑΝΙΑ

ΒΥΝΤΡΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ( LEVANTE) : Ήττα από τη Real στο Bernabeu με 3-0 με τους δυο Έλληνες βασικούς. Ο Βύντρα δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 58’ ενώ ο Καράμπελας ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος της Real με αυτογκόλ σε σέντρα του Marcelo.
ΚΑΡΝΕΖΗΣ (GRANADA) : Μεγάλη νίκη επί της Villareal με 2-0 και τον Έλληνα γκολκήπερ να παραμένει για ακόμα μια αγωνιστική στον πάγκο.

ΙΤΑΛΙΑ

ΚΟΝΕ-ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ (BOLOGNA) : Απών ο Κονέ λόγω τραυματισμού, βασικός ο Χριστοδουλόπουλος, έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις στην εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Sassuolo που παρατείνει την αγωνία της Bologna για την παραμονή στη Serie A.
ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ (TORINO) :Μπήκε από τον πάγκο αλλαγή στο 65’ και δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 77’, στην ήττα 1-0 από την Inter.
ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ( GENOA) : Η παρουσία του στο βασικό σχήμα και για όλο τον αγώνα με την Chievoverona δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα αφού η ομάδα του ηττήθηκε 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις.
ΜΟΡΑΣ (HELLAS VERONA) :  Βασικός όπως πάντα ο Μόρας στην ήττα 2-0 από την Parma.
ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ROMA) : Μετά από πολύ καιρό παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας του στην ήττα 1-0 από τη Napoli .
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ( CAGLIARI) : Εκτός αποστολής και ισοπαλία 1-1 με Catania.
ΓΚΕΝΤΣΟΓΛΟΥ (SPEZIA) : Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα κι έγινε αλλαγή στο 59’. Η ομάδα του τελικά ηττήθηκε 2-0 από τη Novara στην οποία αγωνίζεται ο Γιώργος Κατίδης που ήταν στην αποστολή αλλά παρέμεινε στον πάγκο.

ΣΚΩΤΙΑ

ΣΑΜΑΡΑΣ ( CELTI C) : Δεν υπήρχαν αγώνες για την Premier Σκωτίας αυτό το weekend.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Θ.  (ZWOLLE) : Βασικός για 90’ λεπτά στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τη Heerenveen.

ΒΕΛΓΙΟ

ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ( LOKEREN) : Στην αρχική ενδεκάδα και μέχρι το τέλος στη λευκή ισοπαλία με τη Beveren.
ΜΑΡΙΝΟΣ (CHARLEROI) : Επιστροφή στην αποστολή αλλά όχι και στην ενδεκάδα στην εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με Lierse .

ΤΟΥΡΚΙΑ

ΓΚΕΚΑΣ (KONYASPOR) : Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού

ΤΖΙΩΛΗΣ ( KAYSERISPOR) : Βασικός στη νέα ήττα με 2-1 από την Gaziantepspor .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!