Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Για την πρώτη τους ερωτική εμπειρία, πολλές γυναίκες περιμένουν τον κατάλληλο άνδρα. Η 27χρονη Elizabeth Raine περιμένει την... κατάλληλη τιμή!
Έτσι αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία την αγνότητά της, μέσω διαδικτύου, και φιλοδοξεί να «βγάλει» τουλάχιστον 400.000 δολάρια.
«Ο βασικός λόγος είναι τα λεφτά», τόνισε ο 27χρονη φοιτήτρια Ιατρικής στη Daily Mail. «Δεν έχω κανένα συναισθηματικό δεσμό με την παρθενιά μου κι έτσι μου είναι εύκολο όλο αυτό. Άλλωστε γιατί να μην το κάνω; Είναι ένας εύκολος τρόπος να βγάλει κανείς λεφτά».
Η Raine τονίζει πως κατανοεί ότι για κάποιες γυναίκες η πρώτη σεξουαλική επαφή είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή τους. Αλλά, για την ίδια, είναι απλά μία σωματική πράξη και τίποτα περισσότερο από μία... εμπορική συναλλαγή.
«Το σεξ είναι απλά σεξ», λέει.
Προσθέτει μάλιστα πως όχι μόνο δεν έχει κάνει ποτέ σεξ αλλά δεν έχει υπάρξει και κανένας άνδρας που να την έχει δει γυμνή. Ούτε κι εκείνη έχει δει, λέει, γυμνό άνδρα...
«Έχω βγει ραντεβού, για δύο- τρεις μήνες, αλλά ποτέ δεν είχα σχέση γιατί ποτέ δεν ένιωσα να συνδέομαι με κάποιον δυνατά και εκείνος να με κάνει να δω το σεξ σαν κάτι περισσότερο από μια σωματική πράξη», εξηγεί.
«Μου αρέσουν οι άνδρες απλά ποτέ δεν έχω νιώσει κάτι έντονο για κανέναν», προσθέτει.
Οι φίλοι της την υποστηρίζουν σε αυτή την απόφασή της να βγάλει προς πώληση την αγνότητά της, ο αδελφός της ωστόσο δεν ενθουσιάζεται με την ιδέα. Οι γονείς της, όμως, σύμφωνα με την ίδια, αποδέχθηκαν μάλλον εύκολα την επιλογή της.
«Ξέρουν πως το σκέφτηκα πολύ και πως έχω την εξυπνάδα να το κάνω σωστά», λέει.
Άρχισε μάλιστα να γράφει και στο μπλογκ της με τίτλο «Ονειροπολήσεις μιας παρθένας πόρνης» (Musings of a Virgin Whore), στο οποίο απαντά σε ερωτήσεις όπως αν η κίνησή της «είναι πορνεία ή όχι», «τι γιατρός θα γίνει» και αν μια «παρθένα πόρνη μπορεί να είναι φεμινίστρια»...
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τα ποσά που επιθυμούν από την 1η Απριλίου μέσω της ιστοσελίδας της.
Όπως σημειώνει η Daily Mail, επειδή η πορνεία είναι παράνομη στις ΗΠΑ, η 27χρονη βρήκε έναν ατζέντη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου οι νόμοι κατά της πορνείας είναι πιο χαλαροί, ώστε να επιτραπεί αυτή η «συναλλαγή».
Σε ό,τι αφορά το τελικό ποσό, θα φορολογηθεί ενώ η Raine θα δωρίσει το 35% σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.
Όσο για τον «τυχερό», η 27χρονη λέει πως πιθανότατα θα επιλέξει εκείνον που θα δώσει τα περισσότερα λεφτά, «εφόσον δεν είναι ψυχοπαθής κι εφόσον τα πάμε καλά», όπως λέει.
«Θα κάνουμε μια μικρή έρευνα για το πρόσωπό του και μετά θα επικοινωνήσω λίγο μαζί του, μέσω email και Skype», τονίζει. «Αν νιώσω ανασφαλής σε οποιαδήποτε στιγμή δεν θα συνεχίσω τη διαδικασία, αλλά δεν νομίζω πως χρειάζεται να τον γνωρίσω πριν».
Με τα λεφτά που θα προσφέρει, ο «τυχερός» θα αγοράσει 12 ώρες συντροφιά με την 27χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο, με την οικογένειά της να γνωρίζει κάθε λεπτό το πού βρίσκεται.

http://www.thestival.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!