Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Όταν η οργή των οπαδών χτυπάει κόκκινο τότε η συλλογή των αντικείμενων που πέφτουν στο χορτάρι από την εξέδρα ξεπερνάει κάθε φαντασία. Διαβάστε δέκα ιστορίες ποδοσφαιρικής τρέλας.

1.Ο Πολ Γκασγκόιν κατά την επιστροφή του στο Νιούκαστλ, με τη φανέλα της Τότεναμ, δέχτηκε δεκάδες από τις αγαπημένες του σοκολάτες. Ο «Γκάζα» σήκωσε μία, την άνοιξε και την έφαγε.

2.Στον προημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες του 2004, ανάμεσα στην Αμέρικα και την Σάο Καετάνο, και ενώ το παιχνίδι φτάνει στο τέλος του οι παίκτες αρχίζουν το ξύλο. Στον καυγά μπήκαν και φίλαθλοι, ένας εκ των οποίων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με ένα καρότσι οικοδομής.

3. Ο Γκάρι Νέβιλ σε ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ δέχθηκε μισοφαγωμένο χάμπουργκερ από φίλαθλο των Reds.

4. Η Ίντερ αντιμετωπίζει την Αταλάντα στο «Τζιουζέπε Μεάτσα», τον Μάιο του 2001. Οι «νερατζούρι» πυρπολούν ένα σκουτεράκι μέσα στο γήπεδο.

5. Ο Λουίς Φίγκο επιστρέφει ως persona non grata στο «Καμπ Νόου» στο πρώτο του classico με την φανέλα της Ρεάλ. Κατά την εκτέλεση ενός κόρνερ, στο χορτάρι του γηπέδου πέφτει μία γουρουνοκεφαλή.

6. Πάλι σε classico, ο Φίγκο σε κόρνερ κι αυτή την φορά φεύγει ένα μπουκάλι ουίσκι γνωστής μάρκας και προσγειώνεται δίπλα στον Πορτογάλο.

7. Ιταλικό δικαστήριο έχει επιβάλει πρόστιμο σε οπαδό ύψους 10.000 ευρώ επειδή πέταξε σε αγώνα της Μίλαν με την Ίντερ ένα κουνέλι.

8. Σε φιλικό της Χιλής με αντίπαλο τους Κινγκς της Νέας Ζηλανδίας, δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωσή του, ένας φίλαθλος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας μία πόρτα αυτοκινήτου.

9. Στο Ελ Σαλβαδόρ το 1993, στην αναμέτρηση με τις Βερμούδες οι οπαδοί των γηπεδούχων, άγνωστο γιατί, άρχισαν να πετούν στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ άλλων νεκρές γάτες, σακούλες με ούρα και πολλά ιγκουάνα.

10. Στον αγώνα Μπρέντφορντ-Μίλγουολ, το 1965, σύμφωνα με μαρτυρία της αγγλικής εφημερίδας «Guardian», από τις εξέδρες εκτοξεύθηκε μία χειροβομβίδα, η οποία ευτυχώς δεν είχε απασφαλιστεί.

http://www.seleo.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!