Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Είτε πρόκειται να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε ένα υπέροχο εστιατόριο, είτε στο σπίτι του καλού σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει κάτι να φορέσετε! Για εσάς που ακόμα δεν έχετε καταλήξει ή τίποτα δε σας εντυπωσιάζει στη ντουλάπα σας, ρίξτε μια ματιά στα outfits που σας προτείνουμε για να εμπνευστείτε.

Για ένα εντυπωσιακό look συνδυάστε ένα δερμάτινο στενό παντελόνι με ένα top σε ένα φωτεινό χρώμα. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με ένα μαύρο μεσάτο σακάκι και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.
Εάν αναζητάτε κάτι απλό και χαριτωμένο τότε φορέστε ένα λευκό skinny jean με ένα peplum top σε ένα εντυπωσιακό χρώμα όπως το κοραλί, από πάνω μία oversized μάλλινη ζακέτα σε ένα ουδέτερο χρώμα και ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι flat μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο.
Εάν ψάχνετε κάτι πιο σικάτο, τότε συνδυάστε ένα στενό mini φόρεμα σε ένα υπέροχο χρώμα όπως το μπλε κοβάλτιο με ένα ζευγάρι flats και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας κι ένα μεσάτο παλτό.
Εάν θέλετε να είσαστε sexy τότε θα πρέπει να φορέσετε ένα μαύρο εντυπωσιακό mini φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με το παλτό σας και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.
Τέλος, εάν ψάχνετε κάτι casual τότε συνδυάστε ένα leopard  κολάν με ένα απλό φούτερ και ολοκληρώστε το look σας με το δερμάτινο jacket σας, ένα ζευγάρι sneakers κι ένα φουλάρι στο λαιμό σας.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!