Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Μπορεί κάποιοι να αποδεικνύονται ιδιαίτερα "στοργικοί" με το iPhone συμπεριφερόμενοι, όπως αναφέρει η Huffington Post σαν να πρόκειται για το μωρό τους, ωστόσο μάλλον μπορεί να κάνουν κάποια λάθη.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πιθανόν κάνετε λάθος με το iPhone σας:

1. Ποτέ δεν κάνετε απενεργοποίηση
Μεγάλο λάθος καθώς η μπαταρία σας θα πεθάνει γρηγορότερα από ό, τι θα έπρεπε καθώς η λειτουργία της συσκευής έστω σε standby εξαντλεί τη μπαταρία.

2. Μόνιμα ανοικτό το Wi - Fi και το Bluetooth
Απλώς σπατάλη ενέργειας.

3. Χρήση σε εξωτερικούς χώρους σε ακραίες καιρικές συνθήκες
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς δεν μπορεί να αντέξει υπερβολικά υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες καθώς φθείρεται η μπαταρία.

4. Κρατώντας το στην πρίζα κατά τη διάρκεια της νύχτας
Η φόρτιση του iPhone σας ενώ κοιμάστε μπορεί να είναι βολική, αλλά μερικοί λένε ότι δεν είναι μια καλή ιδέα. Έχει υπάρξει πολλή συζήτηση σχετικά με το θέμα, αλλά πολλοί υποστηρίζουν ότι αφήνοντας το iPhone σας στην πρίζα, αφού είναι ήδη πλήρως φορτισμένη η μπαταρία αυτό μπορεί να τη βλάψει με την πάροδο του χρόνου. Αντίθετα η μπαταρία σας θα συμπεριφέρεται με τον καλύτερο εάν διακοπεί η φόρτιση πριν το 100%.

5. Χρησιμοποιώντας έναν φορτιστή που δεν είναι της Apple
Ο φορτιστής της Apple μπορεί να είναι ακριβός, αλλά αξίζει την επένδυση.Χρησιμοποιώντας off-brand φορτιστές μπορεί να κάνετε ζημιά στο τηλέφωνό σας χώρια το γεγονός ότι έχει αναφερθεί πως οι ψεύτικοι φορτιστές προκαλούν πυρκαγιές και εκρήξεις. Μάλιστα η Apple έχει δημιουργήσει ακόμη και ένα πρόγραμμα απόσυρσης των imitation φορτιστών...

6. Δεν το καθαρίζετε

7. Λήψη βίντεο σε vertical

8. Μη χρήση κωδικού
Σύμφωνα με την Apple το ήμισυ των χρηστών iPhone δεν κλειδώσει το τηλέφωνό τους . Εάν δεν έχετε έναν κωδικό πρόσβασης για το iPhone σας και κλαπεί, τότε τα προσωπικά σας στοιχεία θα είναι διαθέσιμα στον κάθε κλέφτη.

9. Περπατώντας πάντα με το iPhone στο χέρι σας
Το iPhone είναι ένα σημαντικό εμπόρευμα στη μαύρη αγορά και είναι ένας καλός στόχος για τους κλέφτες. Περίπου το 40 τοις εκατό των ληστειών σε μεγάλες πόλεις τώρα περιλαμβάνει κινητές συσκευές, έτσι είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο όταν περπατάτε απρόσεκτα με το iPhone στο χέρι.
freepen.gr

http://www.seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!