Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Μεταμορφωμένος ως γυμναστής, εμφανίστηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, σε γυμναστήριο στη Βενετία της Καλιφόρνιας, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για ένα σχολικό πρόγραμμα που παρέχει δωρεάν φροντιστήριο σε μαθητές από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα.

Ο 66χρονος πρώην ηθοποιός και πολιτικός, φόρεσε μουστάκι, σκούρα μακριά μαλλιά και καπέλο του μπέιζμπολ και εμφανίστηκε σε γυμναστήριο με το όνομα Χάουαρντ Κλέινερ.
 
Εξηγώντας τους λόγους της μεταμφίεσής του, ο Άρνολντ Σβαρτσνέγκερ, δήλωσε ότι ήλπιζε να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα εξωσχολικό πρόγραμμα, που θα παρέχει φροντιστηριακά μαθήματα και άλλες δραστηριότητες σε παιδιά οικογενειών με χαμηλό εισόδημα.

Παρόλο που ορισμένοι υποψιάστηκαν πως κάτι συνέβαινε, πολλοί ήταν αυτοί που δεν αντιλήφθηκαν τίποτα.

Ο Σβαρτσενέγκερ, κυκλοφορούσε μέσα στις αίθουσες του γυμναστηρίου και πρόσφερε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στους αθλούμενους.

Μόλις εντόπισε έναν άνδρα που είχε ιδρώσει αρκετά, ο Άρνολντ, του είπε: «Μου φαίνεται πως έχεις ιδρώσει λίγο παραπάνω. Επέτρεψέ μου να σε σκουπίσω λίγο με μια πετσέτα».

Ένα από τα πιο αστεία περιστατικά ήταν όταν ο Άρνολντ σταμάτησε μια γυναίκα στη βρύση. «Πως είσαι; Πίνεις πολύ νερό; Αυτό είναι καλό, γιατί θυμήσου πως το 75% του σώματος είναι νερό. Γι' αυτό συνέχισε να πίνεις».

Σε μια άλλη περίπτωση μια γυναίκα, του είπε πως της φαίνεται γνωστός, με τον Σβαρτσενέγκερ να απαντά χαριτολογώντας: «Ίσως να με έχετε δει στη λίστα καταζητούμενων του FBI».

Το βίντεο τελειώνει με τον Άρνολντ να κοιτά μια σειρά από φωτογραφίες του στον τοίχο του γυμναστηρίου λέγοντας: «Πω, πω, αυτός δείχνει πολύ όμορφος!». 


Categories: ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!