Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δε μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να τις φάει 

Ένας νεαρός άντρας από το Τεννεσί των ΗΠΑ αναγκάζεται να καταφεύγει σε μικροκλοπές, προκειμένου να ικανοποιήσει τη λαχτάρα του για… πλαστικές σακούλες.

Ο 23χρονος Robert από το Oakland δε μπορεί να αντισταθεί στο να τρώει πλαστικές σακούλες, μια κατάσταση που του εμφανίστηκε όταν ήταν επτά χρονών.

Από τότε έχει καταναλώσει περίπου 60.000 σακούλες, ποσότητα ικανή να καλύψει ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου!

Ξεκινά την ημέρα του τρώγοντας μια σακούλα για πρωινό (κατά προτίμηση από τις μπλε, μέσα στις οποίες διανέμονται οι εφημερίδες). Κάποιες φορές τριγυρνά με το αυτοκίνητό του στη γειτονιά, ψάχνοντας για σακούλες από εφημερίδες, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Φτάνει μέχρι και στο σημείο να κλέβει πλαστικές σακούλες από οπωροπωλεία και άλλα καταστήματα, καθώς πιστεύει ότι οι σακούλες διαφορετικού χρώματος, έχουν και διαφορετική γεύση, όπως είπε στην εκπομπή «My Strange Addiction» του καναλιού TLC.

«Οι μπλε είναι πεντανόστιμες» είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.

Υπήρχαν στιγμές που μπορούσε να μείνει νηστικός (από κανονικό φαγητό) για πάνω από μια μέρα, καθώς ήταν «σκασμένος» από τις σακούλες που είχε καταναλώσει.

Παρότι οι πλαστικές σακούλες μπορεί να προκαλέσουν ηπατική βλάβη στο νεαρό άντρα και να μπλοκάρουν την εντερική του οδό, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε βγήκαν εντάξει, καταλήγει το δημοσίευμα.

http://www.newsbeast.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!