Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει εδώ και χρόνια στα σχέδιά της να παρουσιάσει την Μ8, ενώ πρόσφατες φήμες «αναζωπυρώνουν» την ιδέα αυτή με το λανσάρισμά της να πιθανολογείται το 2016.

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την BMW να ετοιμάζει τη νέα Μ8, η οποία είχε ξεκινήσει ως «ιδέα» πριν λίγα χρόνια, αλλά πλέον πιθανολογείται να κάνει την εμφάνισή της το 2016.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα Μ8 εικάζεται ότι θα βασίζεται στο νέο supercar της γερμανικής φίρμας, το i8, που είναι απολύτως λογικό, αφού τα ελαφριά υλικά με τα οποία έχει κατασκευαστεί θα μπορεί να μειώσει το βάρος της Μ8 μέχρι και κάτω από 1.500 κιλά. Κάτω από το καπό – χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί - θα τοποθετηθεί ένας ισχυρός Twin-Turbo V8 κινητήρας, ο οποίος θα αποδίδει 600 ίππους.

Δεν υπάρχει τίποτα επίσημα ακόμα από την BMW, αλλά δημοσιεύματα που είχαν διαρρεύσει, αναφέρουν πως η νέα Μ8 θα μπορεί να επιταχύνει από στάση και να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα μέσα σε 3 δλ. και η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 322 χλμ./ώρα.









Πηγή: autotriti.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!