Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αίσθηση έχει προκαλέσει η χειρονομία ενός αγνώστου, ο οποίος από το Σεπτέμβριο κυκλοφορεί σε όλη τη χώρα και αφήνει σε εστιατόρια και μπαρ τεράστια φιλοδωρήματα.
Πολλοί εργαζόμενοι από το Ann Arbor και το Mich μέχρι το Λος Άντζελες δέχτηκαν φιλοδώρημα άνω των 1000 δολαρίων, ενώ ο ανώνυμος «καλός Σαμαρείτης» φωτογραφίζει τις αποδείξεις στις οποίες υπογράφει ως Τipsforjesus και τις ανεβάζει στο Instagram χωρίς να γνωρίζει κανείς αν πίσω από αυτή τη δράση κρύβεται ένα άτομο ή μια ολόκληρη ομάδα.
Σύμφωνα με το businessinsider, η παρακάτω απόδειξη είναι από ένα εστιατόριο στο Πανεπιστήμιο της Notre Dame. Ο άγνωστος «τίπερ» πλήρωσε λίγο πριν μπει η ομάδα ποδοσφαίρου και έγραψε πάνω στην απόδειξη το μήνυμα «Fight On!». Η φωτογραφία δείχνει το απίστευτο φιλοδώρημα των 5000 δολαρίων.

Σύμφωνα με το South Bend Tribune, ο άγνωστος επέστρεψε ξανά στο εστιατόριο μετά το παιχνίδι αφήνοντας ένα ακόμη φιλοδώρημα των 5000 δολαρίων.
Όπως αναφέρει ο μπάρμαν του μαγαζιού «Όλοι αναζητούσαμε τον άνθρωπο που το έκανε νομίζοντας πως πρόκειται για φάρσα. Ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι αλλά δεν θέλαμε να το πιστέψουμε επειδή ποτέ δεν είχαμε ξαναδεί κάτι παρόμοιο». Όπως θυμάται ο Rust, ο λογαριασμός πληρώθηκε από τρεις άντρες οι οποίοι εικάζεται πως είναι από την Καλιφόρνια.





Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!