Εφτασε η ώρα των παχουλών! Τι σημασία έχει αν ο άνδρας έχει μερικά ή αρκετά κιλά παραπάνω... Στο εξής οι γυναίκες θα τον κοιτάζουν με πάθος, με τρελή ερωτική επιθυμία και δεν θα βλέπουν τη στιγμή για να τον ρίξουν στο κρεβάτι...
Πιστέψτε μας, η θέα ενός παχουλού άνδρα θα σας φέρνει στο μυαλό την απόλυτη ευχαρίστηση στο σεξ. ΄Η στο εξής θα φροντίσετε ώστε ο σύντρφός σας να πάρει από μερικά, έως αρκετά κιλά παραπάνω, ανάλογα με το πόσο... αχόρταγες είσαστε.
Αναρρωτιέστε γιατί; Μα είναι απλό. Οι παχουλοί άνδρες αντέχουν πολύ περισσότερο και τελειώνουν αργότερα όταν το κάνουν!

Αντέχουν κατά Μέσο όρο 7,3 λεπτά

Τούρκοι επιστήμονες ολοκλήρωσαν πρόσφατα μία έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας σύγκριναν στους άνδρες τη μυική μάζα με τις σεξουαλικές επιδόσεις.
Το αποτέλεσμα; Βρήκαν ότι οι παχουλοί άνδρες μπορούσαν να τελειώσουν ύστερα από 7,3 λεπτά κατά μέσον όρο από την ώρα της διείσδυσης, ενώ οι αδύνατοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους τυχερούς αν κατάφερναν να τελειώσουν ύστερα από 108 δευτερόλεπτα!
Και αυτό συμβαίνει εξ’ αιτίας των θυληκών ορμονών και ειδικά της εστροδιόλης την οποία οι παχουλοί διαθέτουν σε άφθονες ποσότητες.! Αυτή η ουσία αναστατώνει τις φυσικές αρσενικές χημικές ουσίες που λειτουργούν ως νευροδιαβιβαστές στον οργανισμό και έτσι επιβραδύνεται ο οργασμός.
Οσο λοιπόν λιγότερη μυική μάζα (και περισσότερο λίπος) διαθέτει ένας άνδρας, τόσο καλύτερος εραστής είναι.

Προβληματικοί οι αδύνατοι και γυμνασμένοι

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Ercives, στο Kayseri σύγκριναν τη μυική μάζα με τις επιδόσεις στο σεξ ανάμεσα σε 100 άνδρες οι οποίοι δέχονταν θεραπεία για σεξουαλικές δυσλειτουργίες και σε 100 οι οποίοι δεν εκσπερμάτωναν γρήγορα κατά τη διάρκεια του σεξ.
Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι εκείνοι που είχαν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης ήταν πιο αδύνατοι και πιο γυμνασμένοι.
Υ.Γ. Για τις δεσμευμένες: Αν βλέπετε τον σύντροφό σας να... βουτάει στις μακαρονάδες, στις μπύρες και στα πατατάκια μην τον αποθαρρύνετε, σκεφτείτε ότι το κάνει για τη δική σας απόλαυση...
parapolitika.gr