Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Η Καναδέζα Kathryn Jones, κατέχει επάξια μια υποψηφιότητα για τον πιο ετερόκλητο συνδυασμό τύχης και ατυχίας. Αφότου κέρδισε 52 εκατομμύρια δολάρια στο τζάκποτ του Lotto Max τον περασμένο Νοέμβριο, έχασε το πολύτιμο δελτίο.
Σαν να μην έφτανε αυτό, δε διεκδίκησε εγκαίρως τα κέρδη όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί, ενώ άλλα 400 άτομα εμφανίστηκαν διεκδικώντας τα χρήματα, υποστηρίζοντας ομοίως πως έχουν χάσει το αποδεικτικό απόκομμα.
Μέχρι που δέχθηκε επίσκεψη από δυο υπαλλήλους της εταιρείας που διοργανώνει το καναδικό λόττο στο Οντάριο της μακρινής χώρας. Ακολούθησε εκτεταμένη και ενδελεχής έρευνα, καθώς έπρεπε να αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας πως όσα ισχυριζόταν η κ. Jones ήταν αληθή.
Μεταξύ άλλων, η εταιρεία μελέτησε το οπτικό υλικό από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού από όπου η Jones είχε προμηθευτεί το τυχερό δελτίο, ενώ της ζητήθηκε να αποδείξει ότι η πιστωτική της κάρτα χρεώθηκε την ίδια ακριβώς ώρα που εκείνη εμφανίζεται στο σημείο πώλησης.
Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες και η άτυχη νικήτρια δεν έχει παρά να περιμένει αγωνιώντας. Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες να επικυρωθεί το ποσόν υπερ της, είναι πλέον συντριπτικές.
news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!