Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013




Η απόλυτη εμπειρία χειμερινής διαμονής σας περιμένει στην πόλη Jukkasjärvi της Σουηδίας, όπου κάθε χρόνο χτίζεται από την αρχή ένα μοναδικό ξενοδοχείο από χιόνι, το Ice Hotel.



Ιδανική επιλογή για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το ξενοδοχείο Ice είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από χιόνι, ενώ η μοναδικότητα του έγκειται στο ότι δημιουργείται εκ νέου κάθε χειμώνα και την άνοιξη λιώνει.



Για περισσότερο από ένα μήνα, καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο σχεδιάζουν και στήνουν τα δημιουργήματα τους, φτιαγμένα συνολικά από 1.800 τόνους πάγου.



Τα 65 φετινά δωμάτια έχουν διακοσμηθεί, μεταξύ άλλων με ένα βαγόνι μετρό, μια χαριτωμένη αρκούδα που κάνει Pole-dancing σε έναν παγωμένο στύλο και πολλά ακόμα ευφάνταστα γλυπτά από πάγο.



Στα δωμάτια περιλαμβάνονται και 13 ξεχωριστά σχεδιασμένες “καλλιτεχνικές” σουίτες, που εντυπωσιάζουν με την προσοχή στη λεπτομέρεια και τα μοναδικά έργα τέχνης που έχουν φτιαχτεί από πάγο.



Το ξενοδοχείο λειτουργεί από το Δεκέμβριο μέχρι τον Απρίλιο και προσφέρει μια σειρά από δραστηριότητες, όπως έλκηθρο με σκύλους, χιονοδρομίες, σινεμά από πάγο και φυσικά μεθήματα κατασκευής αγαλμάτων από χιόνι.

news.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!