Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Η εικόνα που βλέπετε παρακάτω συγκεντρώνει όλα τα highlights της χρονιάς που διανύουμε και η οποία σιγά σιγά πλησιάζει προς το τέλος της.

 Το 2013 ήταν μια γεμάτη χρονιά με γεγονότα! Ανατροπές, εξελίξεις, σοκ όλα χωρέσαν και σε αυτή τη χρονιά!
Ο διάσημος εικονογράφος Μάριο Ζούκα, θέλησε να «αιχμαλωτίσει» όλα τα γεγονότα που άφησαν το στίγμα τους φέτος (περίπου 90), μέσα σε μια… κομίστικη εικόνα, λίγες μέρες πριν τελειώσει το έτος.

Αν και η εικόνα έχει πιο πολύ Αμερικάνικο ύφος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβετε πολλά από τα σκίτσα που έγιναν διεθνώς γνωστά.
Ο Μάριο Ζούκα, ξεκινάει στο πάνω μέρος της εικόνας, με τους ανθρώπους που έχασαν φέτος την ζωή τους με κορυφαία ονόματα που άφησαν πίσω την δική τους ιστορία, όπως ο Νέλσον Μπαντέλα και ο Λου Ριντ.

Θα δείτε επίσης, τον «πόλεμο» μεταξύ των εταιρειών Samsung και Apple που παρουσίασαν φέτος τα καινούρια τους κινητά, Samsung Galaxy S4 και iPhone 5s, αντίστοιχα, που προκάλεσαν πανικό για το ποιος θα τα πρωτοαγοράσει αλλά και τον τελευταίο γνωστό «πόλεμο» μεταξύ των κονσόλων παιχνιδιών, XBoxOne και PS4.
Την τιμητική τους είχαν και τα social media και σελίδες του διαδικτύου είτε με τις αλλαγές που έκαναν ή απλά με την ακαταλόγιστη χρήση τους από τους ανθρώπους όπως το instagram, το google reader, το vinescope, το Netflix, το παιχνίδι candy crash saga.

Επίσης θα δείτε το πριγκιπικό ζεύγος Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ με το μωράκι τους. Τον Σνόουντεν με την βαλίτσα του για την Ρωσία. Ένα photobooth για την λέξη selfie που χρησιμοποιήθηκε πιο πολύ από κάθε άλλη λέξη. Μοτοσικλετιστές να κάνουν το γνωστό χορευτικό «Harlem Shake». Τον Πάπα να συγχαίρει τους νεόπαντρους γκέι. Την Μάιλι Σάιρους να κάνει «twerk» στον τραγουδιστή Ρόμπιν Θικ. Την Μπιγιονσέ από την συναυλία που έκανε στον πρόεδρο Ομπάμα και συζητήθηκε για τις αστείες τις γκριμάτσες παρομοιάζοντας την με πολλά τέρατα. Σούπερ ήρωες που έβγαλαν και άλλη ταινία φέτος και αγαπήθηκαν, όπως ο Iron Man και ο Wolverine κι άλλα πολλά

Δείτε την εικόνα.





http://peiraxtiri.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!