Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα στο Mediterranean Cosmos είναι και φέτος παραμυθένια, με τις πιο συναρπαστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους!

Καθημερινά έως τις 6 Ιανουαρίου, το Εργαστήριο του Αϊ Βασίλη, το Εργοστάσιο των Δώρων, το Santa's Music Stage, ο Θρόνος του Αϊ Βασίλη και ο Μικρός Τυμπανιστής περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες, μοναδικές παραστάσεις, αφήγηση αγαπημένων κλασικών διηγημάτων, μουσικοκινητικό και θεατρικό παιχνίδι, και πολλές ακόμα εκπλήξεις! Ακόμη, το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης θα τους δώσει τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με δημιουργικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικα στολίδια και γιορτινές σκανταλιές στα εκπαιδευτικά εργαστήρια «Ο Μάγος των Χριστουγέννων» στις 21/12 και "Santa Claus is coming... to Cosmos" στις 28/12!

Παράλληλα, το θέατρο ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ παρουσιάζει στις 20/12 στη σκηνή του Mediterranean Cosmos αποσπάσματα της θεατρικής μουσικής παράστασης «Νταντά εξ ουρανού», που θα ενθουσιάσει αλλά και θα αλλάξει τη διάθεση κάθε οικογένειας για τη ζωή, ενώ ο Θίασος εκτ6ς μέρος της εναλλακτικής παράστασης σωματικού θεάτρου της επινόησης «Αναμονή» στις 03/01 και 04/01!

Τη μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα συμπληρώνουν υπέροχες κλασικές, jazz, swing, salsa και latin μελωδίες, αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, από τους Milky Lady and the Cookies στις 21/12, Paranaue στις 22/12, Jazz Friends Quartet στις 24/12, Aroma Caribe στις 28/12 και Χορωδία της ΧΑΝΘ στις 31/12!

Η παραμυθένια ατμόσφαιρα και η διασκέδαση ζωντανεύουν και στους εξωτερικούς χώρους του Mediterranean Cosmos, με λιχουδιές, στολίδια και παιχνίδια στη χριστουγεννιάτικη πλατεία στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου! Επιπλέον, η ομάδα του Copa CaBALA.gr προσκαλεί ιδιώτες, συλλόγους, σχολεία και αθλητές να φέρουν μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ και να σχηματίσουν ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο! Για κάθε μπάλα που θα συγκεντρωθεί, τόσες συσκευασίες ή κιλά θα δοθούν από συνεργαζόμενες εταιρείες σε ιδρύματα της Θεσσαλονίκης που το έχουν ανάγκη, μέσω του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός».

Kαι φέτος ζήστε τα πιο παραμυθένια Χριστούγεννα μόνο στο Mediterranean Cosmos!

http://www.thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!