Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το πόσα χρήματα ξοδεύει ο δήμος Θεσσαλονίκης για δημόσιες σχέσεις έδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φημολογίες πως ξοδεύονται 77 εκατ. ευρώ.
Οπως τονίζει σε ανακοίνωση της η Διοίκηση του Δήμου παραθέτοντας και την κατάσταση Χρήσεως του 2011, τα έξοδα για τις δημόσιες σχέσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης ανέρχονται σε 1,7 εκατ. ευρώ και όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση αυτά τα χρήματα δεν αφορούν «τις δημόσιες σχέσεις του Δημάρχου, όπως κακόβουλα ειπώθηκε, αλλά σε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην συνολική προώθηση του Δήμου και της πόλης της Θεσσαλονίκης» και συγκεκριμένα στις ακόλουθες δαπάνες:
Πρόκειται για ποσό που καλύπτει έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων και οργάνωσης κοινωνικών δραστηριοτήτων, δαπάνες λειτουργίας των συσσιτίων, έξοδα αδελφοποιήσεων, δαπάνες για εορταστικές εκδηλώσεις όπως αυτές της Καθαράς Δευτέρας ή της Αποκριάς, δαπάνες για συμμετοχές σε συνέδρια, συναντήσεις και διαλέξεις στο εσωτερικό, έξοδα φιλοξενίας προσώπων και έξοδα δεξιώσεων ή εθνικών και τοπικών εορτών, αλλά και δαπάνες για τιμητικές διακρίσεις και αναμνηστικά δώρα, καθώς και την απόδοση των επιχορηγήσεων στα Κέντρα Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕΦΟ) του Δήμου.
Δεν αφορούν, επομένως, αυτά τα χρήματα στις δημόσιες σχέσεις του Δημάρχου, όπως κακόβουλα ειπώθηκε, αλλά σε δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην συνολική προώθηση του Δήμου και της πόλης της Θεσσαλονίκης».
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δήμου εδώ

Πηγή: iefimerida.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!