Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Όπως όλα δείχνουν η Audi ετοιμάζεται να παίξει ακόμα πιο δυναμικά στο χώρο των μικρομεσαίων αυτοκινήτων. Καθώς το νέο μοντέλο που αναμένεται να λανσαριστεί το 2015, θα φοράει κινητήρα 1.000 κυβικών, ο οποίος θα αποδίδει 100 άλογα, βασισμένο στην πλατφόρμα του UP της Volkswagen.
Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνουν την πρόθεση της γερμανικής εταιρείας να φτιάξει το δικό της mini, απαντώντας σε αυτοκίνητα όπως το IQ, το UP ή το Μii.
Κι αν όπως όλα δείχνουν χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της Volkswagen, σχεδιαστικά, θα ακολουθήσει περισσότερο τις παραδοσιακές φόρμες της φίρμας.
Το νέο Audi – Audi 0, όπως φημολογείται ότι θα ονομάζεται - θα φέρει φώτα ημέρας LED και τη χαρακτηριστική μάσκα με τις γρίλιες της φίρμας, ενώ το εσωτερικό θα είναι εξοπλισμένο με ποιοτικότερα υλικά, καθώς θα συγκαταλάγεται ανάμεσα στα premium μοντέλα.
Οι πληροφορίες που έχουν δει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, αναφέρουν ότι το νέο μίνι μοντέλο της Audi θα είναι εξοπλισμένο με έναν κινητήρα 1.000, δανεικό το Up! GT concept, ενώ δεν αποκλείεται η κυκλοφορία μίας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης στα πρότυπα του e-up!, καθώς και για μια υβριδική (πετρελαίου-ηλεκτρισμού), όπως το XL1.


Πηγή: News.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!