Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Ένας θεσμός ιδιαίτερα επιτυχημένος και με ειδικό βάρος, όπως αυτός του Φεστιβάλ Κωμωδίας, εδραιώνεται, όπως μαρτυρά η Τρίτη διοργάνωση , η οποία ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους που εργάζονται για το θεσμό.

 Η φετινή διοργάνωση επεκτείνεται σε όλες τις γειτονικές πόλεις ενώ υπάρχει και μια παράλληλη δραστηριότητα στην Αθήνα. Στο πρόγραμμα, ξεχωρίζει, μεταξύ άλλων η εμφάνιση του Γιώργου Χατζηπαύλου (Κυριακή στην Ξάνθη), γνωστού stand up comedian από την Αθήνα αλλά και πολλών τοπικών και άλλων κωμικών και ομάδων. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης σεμινάρια, η καθιερωμένη διαγωνιστική βραδιά με κωμικές ομάδες από την Ξάνθη και άλλες περιοχές, βραδιές θεματικές σε διάφορους χώρους της Ξάνθης και, γενικότερα, μια ιδιαίτερα πλούσια δραστηριότητα που ξεκινά στις 24 Νοεμβρίου.

 Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές:

 Τα καταφέραμε! Η κωμωδία επιστρέφει για τρίτη φορά στην Ξάνθη και από εκεί εξαπλώνεται στην Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, την Κομοτηνή και την Αθήνα.
Το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, Φεστιβάλ Κωμωδίας πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά με πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων.

Το 3ο Φεστιβάλ κωμωδίας θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη μεταξύ 24 και 30 Νοεμβρίου και για πρώτη φορά φέτος θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις εκδηλώσεις σε Κομοτηνή, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη και Αθήνα.

Το Φετινό  Φεστιβάλ Κωμωδίας φιλοξενεί θεατρικέ παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες, παραστάσεις stand-up comedy, σεμινάρια, εκθέσεις και καλεί καλλιτέχνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας για μια εβδομάδα γέλιου και δημιουργίας.

Tο αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων είναι διαθέσιμο στο www.comedyfest.gr

Για όσες εκδηλώσεις δεν υπάρχουν στοιχεία τοποθεσίας/ώρας θα υπάρξει ενημέρωση της σελίδας τις επόμενες ημέρες.

 Για οποιαδήποτε απορία / εκδήλωση ενδιαφέροντος/ συμμετοχή σε σεμινάρια / μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω:
email info@comedyfest.gr, τηλέφωνο 6942 98 35 88Facebook PageΦεστιβάλ Κωμωδίας
 
To Φεστιβάλ Κωμωδίας διοργανώνεται από τους πολιτιστικούς συλλόγους «Τεχνουργείο«, «Η Γέφυρα«, «Οι Βάτραχοι» και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

http://www.xanthipress.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!