Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Σαρώνει η ιστοσελίδα-προξενήτρα που σου βρίσκει άνθρωπο να μοιραστείς το δωμάτιο του ξενοδοχείου

Η απάντηση στο δύσκολο αυτό δίπτυχο είναι το Loveroom, η ιστοσελίδα που σας βρίσκει άνθρωπο γι να μοιραστείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου, πιθανότατα τα έξοδα των διακοπών και -ποιος ξέρει;- μπορεί να προκύψει και έρωτας.
«Σιγουρευτείτε ότι ο συγκάτοικός σας θα είναι ελκυστικός» είναι το σλόγκαν της ιστοσελίδας, που συνδυάζει το room to let με το «βρείτε την αγάπη». Αν έχετε όρεξη για ταξίδι αλλά χωρίσατε πρόσφατα η λύση είναι το Loveroom.
Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που σας βρίσκει άνθρωπο για να μοιραστείτε το δωμάτιο του ξενοδοχείου, πιθανότατα τα έξοδα των διακοπών και -ποιος ξέρει;- μπορεί να προκύψει και έρωτας. Οι υπεύθυνοι φροντίζουν μάλιστα να συνδέουν άτομα που μοιράζονται κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά, ώστε τουλάχιστον η αρχή της γνωριμίας και της συγκατοίκησης να είναι καλή.
Ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το Loveroom είναι ο Αμερικανός επιχειρηματίας στον χώρο της τεχνολογίας Τζος Μποκανέγκρα που δηλώνει αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματός του, δεδομένου ότι τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της ιστοσελίδας τουλάχιστον επτακόσια άτομα γράφτηκαν συνδρομητές. Αν όλα πάνε καλά, σκοπεύει μάλιστα να επεκτείνει τη δραστηριότητά του και εκτός αμερικανικού εδάφους.
Το Loveroom μοιάζει με μια τυπική ιστοσελίδα γνωριμιών, που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν άτομα ανάλογα με την ηλικία, το φύλο και τη σεξουαλική προτίμηση. Οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων που νοικιάζουν τα δωμάτια έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν αιτήσεις κράτησης και ο κάθε υποψήφιος πρέπει να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του είτε μέσω facebook είτε με SMS. Οσο για την ιστοσελίδα, καλεί τους ενδιαφερομένους να επιβεβαιώσουν ότι η φωτογραφία που βλέπουν ταιριάζει με το άτομο με το οποίο ετοιμάζονται για συγκατοίκηση.
«Ο σκοπός της εφαρμογής είναι να δώσει σε ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά ή κάποια στιγμή βρίσκονται στις μαύρες τους ένα μέρος για να μείνουν, στο οποίο μπορεί να βρουν τον έρωτα ή απλώς το σεξ» καταλήγει ο Μποκανέγκρα
parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!