Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013







Όταν, χαζεύοντας στο Instagram σήμερα το πρωί, είδαμε την Alexa Chung να ανεβάζει post από τον λουτήρα του κομμωτηρίου, τρομάξαμε μην τη δούμε και εκείνη με pixie cut, μιας και τελευταία, μοιάζει να είναι "the thing" φέτος όσον αφορά τα μαλλιά των διασήμων.

Όχι Η Alexa Chung -μοντέλο, μούσα του Karl Lagerfeld και του Marc Jacobs, πρώην του Alex Turner, κάτοχος του τίτλου "Style Icon" στα British Style Awards για τρεις συνεχόμενες χρονιές και ένα από τα πιο επιδραστικά άτομα στο χώρο της μόδας και του στυλ- έβαψε τα μαλλιά της στα χρώματα του ουράνιου τόξου.







Η μέθοδος hair-chalking (σ.σ: chalk είναι στα αγγλικά η κιμωλία) είναι μια νέα τάση στο χώρο της κομμωτικής. Ουσιαστικά μια προσωρινή βαφή μαλλιών που ταιριάζει τέλεια σε μακριά μαλλιά που δένονται πλεξίδες, έτσι ώστε οι πολύχρωμες τούφες να μπλέκονται μεταξύ τους.

Για να καταλήξεις με μαλλιά σαν της Alexa Chung δεν χρειάζεται να επισκεφθείς τον κομμωτή σου. Αν πιάνουν τα χέρια σου (ή τα χέρια της κολλητής σου) μπορείς να το επιχειρήσεις μόνη σου σπίτι, με χρωματιστές κηρομπογιές ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες ή βλέποντας το παρακάτω video.
cosmo.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!