Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ραντεβού με την ιστορία της έχει σήμερα (21:00 Mega) η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου

Ραντεβού με την ιστορία της έχει σήμερα (21:00 Mega) η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ (3-1) του πρώτου αγώνα, απέναντι στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι, σε μια δύσκολη έδρα, την Αρένα Νατιονάλα. Το παιχνίδι θα καθορίσει την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ του 2014, στα γήπεδα της Βραζιλίας και θα είναι η 3η φορά που θα παρευρεθεί στην κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση (προηγούμενες το 1994 και το 2010).

Η Ελλάδα προκρίνεται σε περίπτωση που:
-Ηττηθεί με διαφορά μέχρι κι ένα γκολ
-Ηττηθεί με 2 γκολ διαφορά αλλά να έχει σημειώσει (η Ελλάδα) δύο τέρματα και πάνω (4-2, 5-3, 6-4 κλπ)
-Σε οποιαδήποτε ισοπαλία και φυσικά,
-Σε περίπτωση νίκης.
Το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε παράταση αν το τελικό σκορ είναι 3-1 και στη συνέχεια αν δεν επιτευχθούν τέρματα σε πέναλτι.

«Κολασμένη» η ατμόσφαιρα από 55.000 Ρουμάνους
Οι Έλληνες διεθνείς πιστεύουν στην πρόκριση και δηλώνουν έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι. Γνωρίζουν βέβαια πως δεν θα είναι εύκολο καθώς οι περίπου 55.000 Ρουμάνοι που θα βρεθούν στο γήπεδο αναμένεται να δημιουργήσουν μια κολασμένη ατμόσφαιρα στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος. Η ελληνική ομάδα θα έχει στο πλευρό της περισσότερους από 2.000 υποστηρικτές της.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας για τον Φερνάντο Σάντος
Πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κατοχή της μπάλας σε χώρους που ακόμη και αν κερδίσουν την μπάλα οι Ρουμάνοι, δεν θα μπορούν να γίνουν άμεσα απειλητικοί και γρήγορες επιθέσεις για γκολ, είναι το τρίπτυχο του Φερνάντο Σάντος που θα φέρει την πρόκριση.
Σάντος: «Η πρόκριση θα ανήκει σε όλους τους Έλληνες»

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων θα είναι οι εξής:
Πιθανή 11άδα Ελλάδας : Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Τζιώλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.
Πιθανή 11άδα Ρουμανίας : Ταταρουσάνου, Ματσέλ, Κίρικες, Γκοϊάν, Ρατς, Γκαρντός, Κότσις, Νικόλιτσα, Μαξίμ, Στάνκου και Μάρικα.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από το πρώτο παιχνίδι:







Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!