Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013


Με ένα τρόπαιο ύψους 1.2 μέτρων η Ferrari τίμησε τον Φελίπε Μάσα για τα εννιά χρόνια συνεργασίας τους. Η σκουντερία διοργάνωσε μία γιορτή στο Μουτζέλο για να αποχαιρετήσει τον Μάσα, παρουσία 15.000 οπαδών.

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντιζέμολο, ευχαρίστησε τον 32χρονο πιλότο για την αφοσίωση του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια της καριέρας του. 

Ακόμη, αναφέρθηκε στην απόφαση της ομάδας να αντικαταστήσουν τον Φελίπε Μάσα με τον Κίμι Ραϊκόνεν, δηλώνοντας πως 
αυτό θα κάνει καλό τόσο στην ομάδα όσο και στον Βραζιλιάνο πιλότο. 

«Ο Φελίπε είναι ένας πραγματικός άνθρωπος της Ferrari και πάντα θα είναι μέρος της ιστορίας μας για όλους τους αγώνες που έχει τρέξει με εμάς, τις νίκες που έχει πανηγυρίσει, τις πολ ποζίσιον που έχει εκκινήσει και για τα λίγα λεπτά που ήταν Παγκόσμιος πρωταθλητής στη Βραζιλία το 2008. Έχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, αλλά και κάποιες δύσκολες, όπως τότε με το ατύχημα του στην Βουδαπέστη. Για όλα αυτά θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως, βέβαια το έχω ήδη κάνει και προσωπικά στον ίδιο. Νομίζω ότι η απόφαση μας να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους είναι η σωστή και για εμάς και για εκείνον. Είναι ώρα για αλλαγές. Του εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια και σίγουρα θα ξαναβρεθούμε γιατί πάντα θα είναι μέλος της οικογένειας μας», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!