Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Αποτελεί το πρώτο πανελλαδικό φοιτητικό site που έχει ως σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους φοιτητές από κάθε σημείο της Ελλάδας σε ένα χώρο.

Δίνει τη δυνατότητα σε κάθε φοιτητή να ανεβάσει, να αναζητήσει και να κατεβάσει σημειώσεις, θέματα παλαιότερων εξεταστικών, καθώς και οποιαδήποτε καθημερινή δραστηριότητα του εξαμήνου (εργασίες, θέματα, αναφορές, παρουσιάσεις κλπ.).

Το mynotes.gr βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και έξι μήνες και η αποδοχή του φοιτητικού κοινού εκφράζεται από τους 5200 χρήστες και τις 800 σημειώσεις.

Το Πλάνο

Εντοπίζοντας τις ανάγκες που υπάρχουν στην ελληνική φοιτητική κοινότητα δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές του mynotes.gr ένα site λειτουργικό, δυναμικό και ταυτόχρονα υψηλού design, το οποίο από την πρώτη κιόλας επαφή προκαλεί στο χρήστη έντονο ενδιαφέρον.

Το Mynotes προσφέρει:

1) Διακίνηση Σημειώσεων: Το βασικό αντικείμενο του mynotes. Ο κύριος σκοπός δημιουργίας της ιστοσελίδας ήταν η online διακίνηση και διανομή σημειώσεων από φοιτητές για φοιτητές, και όχι μόνο, εντελώς Δωρεάν. Το site διαθέτει εύχρηστο ευρετήριο, ταξινόμηση των σημειώσεων και δυνατότητα αξιολόγησης αυτών. Δημιουργείται έτσι ένα δυναμικό content, που εξυπηρετεί τόσο τους σημερινούς όσο και τους μελλοντικούς φοιτητές της χώρας.

2) Οικονομική διευκόλυνση της φοιτητικής ζωής: Η αναπαραγωγή των σημειώσεων επιβαρύνει οικονομικά το φοιτητή, γι’ αυτό δόθηκε η δυνατότητα στον καθένα να αποκτήσει οποιεσδήποτε από αυτές επιθυμεί, γλιτώνοντας το κόστος της εκτύπωσης, κατεβάζοντάς τες με τρία κλικ. Παρόλα αυτά δημιουργήθηκε και η υπηρεσία “MynoteSpot”, η οποία αποτελείται από ένα δίκτυο συνεργατών με φωτοτυπάδικα σε όλη την Ελλάδα. Έτσι, ο χρήστης μπορεί να “παραγγείλει” και να Εκτυπώσει με Έκπτωση μέσω της ιστοσελίδας μας , αλλά και να Σκανάρει εντελώς Δωρεάν τις σημειώσεις του προκειμένου να τις ανεβάσει στο site.

3) Ενημέρωση: Με τα “Φοιτητικά Νέα” ο φοιτητής μπορεί να ενημερώνεται για σημαντικές ειδήσεις, που αφορούν αποκλειστικά το χώρο της εκπαίδευσης.

Το Mynotes μέρα με τη μέρα αυξάνει τη δυναμικότητά του, καθώς μεγαλώνει ο αριθμός των σχολών που το χρησιμοποιούν. Οι παραπάνω ανάγκες μπορεί να καλύπτονται μεμονωμένα από άλλους φορείς, ωστόσο ο συνδυασμός αυτών σε ένα project αναπτύσσει ένα μοντέλο που εξυπηρετεί το φοιτητή και διευκολύνει τόσο την καθημερινότητά του, όσο και τις σπουδές του.

http://www.seleo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!