Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Μια ιταλική παροιμία λέει πως κάτω από τον ομφαλό δεν υπάρχει ούτε θρησκεία ούτε αλήθεια. Προφανώς την παροιμία δεν την γνώριζε η αμερικανίδα προπονήτρια του κολεγιακού μπάσκετ γυναικών (NCAA) Μπέκι Φράνσις η οποία απολύθηκε στις 12 Ιουνίου από το Πανεπιστήμιο του Οκλαντ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δύο ώρες μετά την αποχώρηση του συζύγου της Γκάρι Ρούσι από τη θέση του επικεφαλής του ιδρύματος.

Εναν μήνα αργότερα, δεκαπέντε αθλήτριες της ομάδας μπάσκετ κατήγγειλαν τις σκληρές μεθόδους που ακολουθούσε η Φράνσις, η οποία μεταξύ άλλων απαιτούσε να είναι παρθένες!

Η υπόθεση ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Φράνσις εναντίον του πανεπιστημίου το οποίο κατηγορεί πως την απέλυσε για αδιευκρίνιστους λόγους, αναγκάζοντας έτσι το ίδρυμα να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες των νεαρών αθλητριών.

Η Φράνσις δεν είναι η πρώτη προπονήτρια που θεωρεί πως το σεξ επηρεάζει αρνητικά τις επιδόσεις στον αθλητισμό, αν και κύκλοι του Μίτσιγκαν πιστεύουν πως οι αποφάσεις της έχουν εφαλτήριο τα παιδικά της βιώματα καθώς έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον πατέρα της.

Η πλειονότητα των προπονητών κατατάσσει το σεξ στην κατηγορία των «απαγορευμένων καρπών» πριν από τους αγώνες. Οι αθλητές όμως δεν είναι πάντα υπάκουοι.

Ο βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής Ρομάριο είναι από τους πρώτους που έχει παραδεχτεί πως έκανε σεξ πριν από τους αγώνες.

Οπως έλεγε έπειτα από χρόνια, πηδούσε από τα μπαλκόνια των ξενοδοχείων όπου κατέλυαν οι ομάδες του για να έρχεται σε σεξουαλική συνεύρεση γιατί «αλλιώς δεν μπορούσα να βάλω γκολ».

Σε πολλά από τα νυχτοπερπατήματά του ο Ρομάριο είχε συντροφιά τον κορυφαίο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και νυν άσπονδο φίλο του Ρονάλντο, ο οποίος έχει εκφράσει την άποψη πως ο αυνανισμός είναι πιο κουραστικός από το σεξ.
Ενα μεγάλο κεφάλαιο του βιβλίου «Πίσω από τις κλειστές πόρτες», το οποίο περιγράφει άγνωστα περιστατικά που έχουν σχέση με την Μπαρτσελόνα, αφιερώνεται στον Ρονάλντο και τις ερωτικές του περιπτύξεις με δύο καλλονές στα αποδυτήρια του Καμπ Νου τη χρονιά που έπαιζε στους Μπλαουγκράνα.

Αξιος διάδοχος των Ρο - Ρο είναι ο Ροναλντίνιο ο οποίος στην τελευταία γερμανική έκδοση του «Πλεϊμπόι» υποστήριξε πως το σεξ πριν από τον αγώνα του κάνει καλό γιατί του φτιάχνει τη διάθεση.

Το σεξ κυριαρχεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η τερματοφύλακας της ομάδας των ΗΠΑ Χόουπ Σόλο θυμάται πως οι αθλητές έκαναν σεξ ακόμα και έξω από το Ολυμπιακό Χωριό, ανάμεσα στα κτίρια, ενώ ο πρωταθλητής της κολύμβησης Ράιαν Λόχτε εκτιμά πως το 70%-75% των αθλητών κάνουν σεξ στη διάρκεια των Αγώνων.

Να σημειωθεί πως στους τελευταίους Αγώνες του Λονδίνου διατέθηκαν 150.000 προφυλακτικά στους αθλητές - αντιστοιχούσαν 15 στον καθένα - τα οποία έγιναν ανάρπαστα.
tanea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!