Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Η έλλειψη χρόνου, τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, οι ξαφνικές υποχρεώσεις και οι μακρινές αποστάσεις είναι ορισμένα αναπόφευκτα γεγονότα της καθημερινότητας που προκαλούν περισσότερο άγχος παρά χαλάρωση και διασκέδαση. Στην «καταπολέμηση» τέτοιων συνθηκών στρέφονται τα …ψηφιακά δώρα της τελευταίας στιγμής που μπορεί να σας γλιτώσουν χρόνο, να σας διευκολύνουν και παράλληλα να εντυπωσιάσουν τον αποδέκτη. Με μόνο ένα κλικ έχετε τη δυνατότητα να ψωνίσετε on-line όσα δώρα επιθυμείτε ανάμεσα σε διάφορες κατηγορίες, τα οποία θα παραδοθούν άμεσα σε κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Άλμπουμ από το iTunes, βιβλία από το Amazon, εισιτήρια για αγώνες και καλλιτεχνικά δρώμενα, ρούχα, λουλούδια, ηλεκτρικές συσκευές και e-cards είναι λίγες από τις ιδέες που προσφέρουν διάφορα ηλεκτρονικά πολυκαταστήματα. Μπορεί να μην είναι εύκολο να τυλιχτούν σε συσκευασία δώρου αλλά αποτελούν τον πιο σύγχρονο, βολικό και οικολογικό τρόπο για τους δωρητές και τους αποδέκτες.

Διάφορες ιστοσελίδες ελληνικές αλλά και του εξωτερικού παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία από  e-δώρα, τα οποία αφού αγοραστούν on-line, παραδίδονται είτε μέσω e-mail, όταν πρόκειται για ψηφιακό δώρο, είτε στο σπίτι του αποδέκτη όταν πρόκειται για υλικό. Όμως, αν επιθυμούμε να δώσουμε ένα δώρο σε προσωπικό επίπεδο, τότε μπορούμε να εκτυπώσουμε το κουπόνι- πιστοποιητικό που το συνοδεύει κατά την αγορά του και στη συνέχεια να το προσφέρουμε στο πρόσωπο που επιθυμούμε.

 Οι κατηγορίες των δώρων είναι πολλές και διαφέρουν σε κάθε site, ενώ παράλληλα οι αγορές πραγματοποιούνται μέσω της πιστωτικής σας κάρτα. Μπορείτε και εσείς να αγοράσετε ένα ξεχωριστό δώρο που θα προσφέρει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θαυμασμό σε φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας. Μπείτε στο iTunes και το Amazon και χαρίσετε εφαρμογές, μουσική, ταινίες και βιβλία απλά πατώντας το κουμπί «Δώσε ως Δώρο». Βέβαια, όσον αφορά τις e-κάρτες, οι περισσότερες είναι εκτυπώσιμες, οπότε καλό θα ήταν να διαθέτετε χαρτί υψηλής ποιότητας.

Σύμφωνα με έρευνα του ηλεκτρονικού εμπορίου της Elastic Path, περίπου το ένα τέταρτο των αγοραστών σχεδιάζουν φέτος στις διακοπές τους να αγοράσουν εικονικά δώρα. Ειδικότερα, τα έσοδα των εικονικών παιχνιδιών και εφαρμογών θα φτάσουν τα 2.900 εκατ. δολάρια το επόμενο έτος ενώ τα ψηφιακά «κατεβάσματα» μουσικής θα ανέλθουν στα 6.3 δισ. δολάρια. Εναλλακτικά και πρωτότυπα, τα ηλεκτρονικά δώρα αποτελούν την εξέλιξη της σημερινής εποχής, προσφέροντάς τη δυνατότητα να αψηφούμε το χρόνο και την απόσταση και να σκορπάμε αγάπη και χαμόγελα άμεσα…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!