Μπορεί να ξέρουμε κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους και σήμερα να είναι πολύ επιτυχημένοι και πολύ πλούσιοι, αλλά πολλοί διάσημοι στην αρχή της καριέρας τους έχουν αναγκαστεί να κάνουν δουλειές για τις οποίες μερικοί δεν είναι πολύ περήφανοι πλέον. Η δουλειά όμως δεν είναι ντροπή κι έτσι πολλοί έχουν μιλήσει ανοιχτά για τις επιλογές του παρελθόντος.
Courtney Love
Courtney Love
Η Courtney Love πριν γίνει διάσημη, δούλευε ως stripper σε γνωστό club στο Hollywood, βέβαια για την συγκεκριμένη ίσως είναι ότι λιγότερο ένοχο έχει κάνει στο παρελθόν της.
carmen electra
Carmen Electra
Η Carmen Electra δεν έχει ντραπεί και δεν έχει κρύψει ποτέ το γεγονός ότι ήταν stripper, έχει ακόμα και μία δική της σειρά με στύλους.
Cameron Diaz
Cameron Diaz
H Cameron Diaz στην αρχή της καριέρας της, όταν ήτα δεκαεννιά χρονών και πριν παίξει στη ταινία The Mask, είχε πρωταγωνιστήσει σε μία soft πορνό ταινία που λεγόταν She’s No Angel.
Renee Zelleweger
Renee Zellweger
Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο και η Renne Zellweger έχει λίγο ένοχο παρελθόν. Όταν ήταν μικρή δούλευε στο Τέξας σε ένα strip club ως σερβιτόρα. Μπορεί να μην ήταν στην σκηνή χωρίς ρούχα, αλλά σίγουρα δεν θα φόραγε και πολλά για να σερβίρει.

Channing Tatum
Είναι γνωστό ότι ο Channing Tatum πριν γίνει ηθοποιός, ήταν stripper με το όνομα Chan Crawford και δούλευε σε ένα σόου που ονομαζόταν Male Encounter, όλα αυτά το 1999. Πλέον είναι πολύ επιτυχημένος ηθοποιός και πατέρας.
Brad Pitt
Brad Pitt
Όσο κι αν δεν το πιστεύετε και ο Brad Pitt έχει ένοχο παρελθόν, όταν ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο του Μισούρι, ήταν σε ένα γκρουπ που κάνανε σόου με ερωτικούς χορούς, το γκρουπ ονομαζόταν The Dancing Bares. Αυτό είναι ένα θέαμα που σίγουρα όλοι θέλουμε να απολαύσουμε.
parapolitika.gr