Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Έτσι σώζεις τη δική σου Gotham, αν έχεις φυσικά τα λεφτά του Bruce Wayne...
Καθώς δεν υπάρχει περίπτωση η Warner Bros να πουλήσει ποτέ τα υπεραπίστευτα Tumbler οχήματα που κατασκευάστηκαν για την Batman τριλογία του Κρίστοφερ Νόλαν, επαφίεται σε μας να δημιουργήσουμε ρέπλικες των σκληροτράχηλων αυτοκινήτων.

Κι ενώ μέχρι πρόσφατα αυτό ήταν όνειρο, μια αυθεντική ρέπλικα πωλείται πλέον και είναι πράγματι μια από τις καλύτερες που έχουμε δει ποτέ!

Όχι μόνο κινείται χάρη στον GM LS1 V8 κινητήρα του («πακέτο» με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων), αλλά όλο το σασί και τα μηχανικά μέρη του Tumbler είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένα στο χέρι. Όσο για τα λάστιχά του, αγγίζουν τις 44", με τις καστομαρισμένες ζάντες του να κάνουν την απόλυτη διαφορά.

Το Tumbler με σάρκα και οστά, που μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα, διαθέτει πέντε βοηθητικές κάμερες στην απόλυτη υπηρεσία του οδηγού, ενώ οι gadget πινελιές στο εσωτερικό του περιλαμβάνουν ακόμα και σύστημα GPS.



Υπάρχουν 5 τέτοιες ρέπλικες σε όλο τον κόσμο και η συγκεκριμένη βρίσκεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Μέχρι και ο Batman θα την ήθελε, μην έχετε καμιά αμφιβολία!



Για να την αποκτήσει βέβαια κάποιος θα πρέπει να διαθέτει την οικονομική επιφάνεια του Bruce Wayne, καθώς ο ιδιοκτήτης του Tumbler ζητά για να το αποχωριστεί 1 εκατ. δολάρια (750.000 ευρώ), τιμή ιδιαιτέρως αλμυρή για ένα αντίγραφο, όσο «άγριο» κι αν είναι.



Η ρέπλικα είναι πάντως street-legal και φαίνεται καταπληκτική...


http://www.newsbeast.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!