Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Σε αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ίδια προχώρησε η ΕΟΠΕ. Η ομοσπονδία βόλεϊ κήρυξη τριήμερο πένθος για το χαμό του Γιώργου Περσιανλή.

Ο προπονητής του Άρη και πρώην τεχνικός της Λαμίας, έφυγε από τη ζωή  κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με την Ελπίδα Αμπελοκήπων για την Α2 Γυναικών.

"Η κατάρα που έχει χτυπήσει την οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ μέσα στο 2013 δεν έχει τελειωμό. Η απώλεια του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Άρη Γιώργου Περσιανλή, ήταν ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των δικών μας ανθρώπων που αποχαιρετίσαμε με αναπάντεχο τρόπο.

Το σοκ από την τραγωδία που συνέβη την ώρα του αγώνα του πρωταθλήματος Α2 Γυναικών Άρης – Ελπίδα Αμπελοκήπων είναι τεράστιο και η ΕΟΠΕ αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ίδια μέχρι την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013.

Παράλληλα η Ομοσπονδία καλεί όλες τις Ενώσεις του αθλήματος να πράξουν το ίδιο για τους αγώνες της αρμοδιότητας τους.

Επίσης στους αγώνες που θα διεξαχθούν το διήμερο 16-17 Νοεμβρίου θα τηρηθεί ενός λεπτού στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή".

Η διοργανώτρια του Πρωταθλήματος ανδρών, Volley league αποφάσισε την κανονική διεξαγωγή του αποψινού αγώνα Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου, όπου θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Γιώργου Περσιανλή, όπως και σε όλες τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής.

Η κηδεία του τεχνικού του Άρη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά.


Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!