Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Coqui Coqui…όχι δεν είναι ο ήχος μικρών βατράχων αλλά το όνομα που ενώνει τέσσερα από τα πιο όμορφα boutique hotel στη χερσόνησο του Yukatan, στο Μεξικό. Ναι, το savoirville.gr θέλει να μας τρελάνει.
Στη Τulum, την πόλη που ο πολιτισμός και οι μνήμες των Μάγια “αγγίζονται” ανά κάθε τετραγωνικό μέτρο, με τους μαριάτσι και τις original μαργαρίτες που σου προκαλούν μια διαρκή γλυκιά ζάλη, η  Francesca Bonato, συνιδιοκτήτρια της αλυσίδας Hacienda Montaecristo accessories, και ο σύζυγός της Nikolas Malleville, αρχιτέκτονας και αρωματοποιός βρήκανε την γη που θα φιλοξενούσε το πρώτο τους bohemian chic hotel!

  Η Tulum εξελίχθηκε σε ένα από τους ποιο in-fashion προορισμούς για πολύ μοδάτους και απαιτητικούς ταξιδευτές και έτσι η Francesca και ο Nikolas άρχισαν να συνεργάζονται με τοπικούς τεχνίτες για να προμηθεύουν στους πελάτες τους και όχι μόνο,  χειροποίητα αξεσουάρ από δέρμα,  λινό, λεπτά ζακάρντ φτιαγμένα στον αργαλειό,  αλλά και αρώματα , τα πάντα εμπνευσμένα από την παράδοση του Μεξικό.

  H επιτυχία των Coqui Coqui προφανώς έγκειται στον συγκερασμό του μοντέρνου design, της αγάπης και του σεβασμού των ιδιοκτητών για την παραδοσιακή μεξικάνικη αρχιτεκτονική, αλλά και της ευρωπαϊκής τους κουλτούρας!


  Ένα άριστα εκτελεσμένο global νομαδικό στυλ, όπου τίποτα δεν είναι κραυγαλέο , τίποτα δεν είναι υπερβολικό, τίποτα δεν είναι περιττό! Η αισθητική έρχεται αβίαστα! Δεν χρειάστηκαν αστερίες και κοχύλια στο interior design για να επιτευχθεί το beachy style , αρκούσε η αιώρα στο εσωτερικό των δωματίων και η θέα της θάλασσας της Καραϊβικής από τα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες! Το μικρό ξενοδοχείο των μόλις επτά δωματίων, παρέχει boutique, χαλαρωτικά spa, ένα εξαιρετικό εστιατόριο στην ταράτσα του κτιρίου και ένα cafe που σκιάζεται από λευκά λινά υφάσματα και έχει θέα. Mαντέψτε. Tο οινοπνευματί της Καραιβικής!

 http://cosmo.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!