Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013




Αφιερωμένο στον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα θα είναι το κορεό που θα παρουσιάσουν οι οπαδοί στο clasico του Σαββάτου (26/10) σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundodeportivo".
Στις μεγάλες αναμετρήσεις που πραγματοποιούνται στο "Καμπ Νου", παραδοσιακά οι φίλαθλοι παρουσιάζουν εντυπωσιακά κορεό. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στο ντέρμπι του Σαββάτου (26/10), στο οποίο η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο γήπεδό της τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Στο πλαίσιο αυτής της αναμέτρησης, η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" αποφάσισε το κορεό που θα παρουσιαστεί στις εξέδρες να είναι αφιερωμένο στον Τίτο Βιλανόβα, ως ένδειξη συμπαράστασης στην προσπάθειά του να αναρρώσει.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Mundodeportivo", στο κορεό θα αναγράφονται οι λέξεις: "Força Tito" που σημαίνουν "δύναμη Τίτο". Τη συμπαράστασή του στον πρώην προπονητή των Καταλανών φέρεται να έχει εκφράσει και ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος πραγματοποίησε ταξίδι - αστραπή από το Μόναχο στη Βαρκελώνη προκειμένου να τα πει με τον πρώην συνεργάτη του.



















Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!