Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΘΗΝΑ – Δύσκολες στιγμές διανύει η σχέση του Γιώργου, οδηγού ταξί, με την κόρνα του, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του οι οποίοι νοιάζονται για την ψυχική του υγεία. «Τον τελευταίο καιρό είναι φανερά στεναχωρημένος, πίνει πολύ και λέει ολοένα και πιο αληθοφανείς ιστορίες από την καθημερινότητά του» σημείωσε σε δηλώσεις του στο «Κουλούρι» ο αδερφικός του φίλος Ιάκωβος. «Τον πρώτο καιρό προσπαθούσε να με καθησυχάσει πως όλα ήταν καλά. Έπρεπε να το φανταστώ πως θα είχε προβλήματα στη σχέση του με την κόρνα». 

Φαίνεται πως ο 43χρονος Γιώργος γνώρισε την κόρνα στην πρώτη κούρσα που οδήγησε με το μάρκας Μερσεντές ταξί του, πριν από δεκαπέντε χρόνια. Νέος ακόμα στο επάγγελμα, ο Γιώργος δεν είχε γνωρίσει πολλές κόρνες στη ζωή του ως τότε. Τον εντυπωσίασε η υφή της, η αίσθησή της στην παλάμη του και ο διαπεραστικός ήχος που έβγαζε όποτε την πίεζε απαλά. Από τότε έγιναν αχώριστοι: «Με το Μαρικάκι μοιραστήκαμε τα καλύτερά μας χρόνια, τα πιο παραγωγικά. Μου στάθηκε όταν άρχισα να χάνω τα μαλλιά μου και ήμουν εκεί όταν άρχισε να χάνει τη φωνή της». 

 Ωστόσο τα πράγματα πήραν σκοτεινή τροπή το τελευταίο τρίμηνο. «Η αλήθεια είναι πως είχα αρκετά νεύρα τελευταία. Οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και ζοριζόμουν. Συνειδητοποιώ τώρα πως την πλήρωνε η Μαρίκα μου». Σύμφωνα με μαρτυρίες δυσαρεστημένων πελατών, ο Γιώργος πλέον πατούσε κόρνα με το παραμικρό. Το μέχρι πρότινος μαλακό άγγιγμα έδωσε τη θέση του σε βάναυσα και σκληρά χτυπήματα «Μερικές φορές την πίεζα με όλη μου τη δύναμη και την κρατούσα μέχρι το φανάρι να ανάψει πράσινο. Άλλες φορές την χτυπούσα δυνατά και κοφτά, πολλές φορές, σαν πολυβόλο. Έτσι ένιωθα πιο άντρας», περιγράφει βουρκωμένος ο 43χρονος. «Στην αρχή νόμιζα οτι της άρεσε. Μετά δεν την υπολόγιζα καν, σαν να ήταν μια οποιαδήποτε κόρνα. Μέχρι που μια μέρα σταμάτησε να βγάζει κάθε ήχο. Θυμάμαι, θύμωσα και την χτύπησα φωνάζοντας. Μετά με έπιασαν οι τύψεις και άρχισα να την παρακαλώ βουρκωμένος. Ακόμα δεν μου μιλάει, αλλά πού θα πάει, θα τα ξαναβρούμε» καταλήγει, εμφανώς συγκινημένος πλέον. 

 Από τη μεριά τους, οι φίλοι του Γιώργου μαζεύουν λεφτά να πάνε το ταξί στο συνεργείο.

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!