Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013


Η 28χρονη τραγουδίστρια λύνει διάφορες απορίες για τις συνήθειες της και αποκαλύπτει και διάφορα ανησυχητικά.. 
 
Η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) έδωσε μια πιο περίεργη συνέντευξη στο Us Weekly αποκαλύπτοντας πράγματα για τον εαυτό της που δεν τα ήξεραν οι φανς της μέχρι τώρα και η αλήθεια είναι ότι μπορεί και να τρομάξουν κάποιοι.


Για τη στήλη 25 Things You Don't Know About Me αποκάλυψε την εμμονή της να παίρνει 26 διαφορετικά χάπια την ημέρα τα οποία είναι βιταμίνες και συμπληρώματα για να μπορεί να ανταπεξέλθει στους εξαντλητικούς ρυθμούς της κι έβαλε όλους σε υποψίες πως μάλλον κρύβει και κάποια άλλα στο συρτάρι.

Επίσης η 28χρνη τραγουδίστρια ομολόγησε πως βουρτσίζει τα δόντια της έξι φορές την ημέρα και τρελαίνεται τόσο πολύ με οτιδήποτε έχει σχέση με το διάστημα που θέλει να ταξιδέψει με διαστημόπλοιο για να τα δει όλα από κοντά και πιστεύει ακράδαντα πως υπάρχουν εξωγήινοι.

Τέλος αν έχεις απορίες για τη διατροφή της και πως μπορεί να διατηρείται έτσι, θα σε απογοητεύσει γιατί έχει υιοθετήσει τις κακές συνήθειες του αγαπημένου της Τζον Μάγιερ (John Mayer) για το junk φαγητό και τρώει συχνά φτερούγες κοτόπουλο όπως και το παγωτό Cold Stone creamery's birthday cake remix.

(Η φωτογραφία είναι από το άλμπουμ της Prism)

 http://www.e-go.gr

Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!