Τρίτη 27 Μαρτίου 2018


«Μπορεί να είμαι λίγο πριν τα 50, αλλά δεν έχω παραιτηθεί από τη δυνατότητα της εξέλιξης», λέει η Kylie Minogue, μιλώντας με αφορμή το επερχόμενό της άλμπουμ, που  είναι έντονα επηρεασμένο από τον χρόνο που πέρασε στο Νάσβιλ, πέρυσι.
Το υλικό από τη νέα της δουλειά το παρουσίασε στο «Cafe de Paris»  του Λονδίνου και αποκαλύπτει μία πραγματικά νέα ενδιαφέρουσα Kylie, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα «The Guardian».
Η παρουσίαση έγινε μπροστά σε 700 φανατικούς θαυμαστές της, οι οποίοι δήλωσαν ότι τους άρεσε η νέα Kylie, η οποία όπως φαίνεται, πλέον, έχει αποφασίσει να κάνει αληθινή μουσική που εκφράζει τον εσωτερικό της κόσμο παρά να κυνηγήσει την επιστροφή της στην ποπ μουσική σκηνή.
Παρότι η νέα της αυτή δουλειά δεν ήταν καν δική της ιδέα, αλλά προέκυψε ύστερα από πρόταση της δισκογραφικής της εταιρείας, φαίνεται ότι αρέσει στο κοινό και εκφράζει περισσότερο την καρδιά, την οικογένεια και την θνησιμότητα.
Ακόμα και η εμφάνισή της στη λονδρέζικη μουσική σκηνή δεν είχε τίποτα, ή σχεδόν τίποτα, από την παλιά Kylie Minogue. Στη σκηνή, η μπάντα της και η ίδια ντυμένη λιτά με τζιν και ένα φωτεινό «Κ» από πάνω της. Η μόνη στιγμή που θύμισε κάτι από την παλιά λάμψη ήταν οι περιοδικές «εκρήξεις» γκλίτερ την ώρα που τραγουδούσε η μικροσκοπική Αυστραλή τραγουδίστρια, στιχουργός και ηθοποιός.


Η 49χρονη Kylie Minogue, η οποία έχει πουλήσει περισσότερους από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, πρόσφατα έδωσε μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο αλλά αισίως κατάφερε να βγει νικήτρια και να επιστρέψει δυναμικά στο τραγούδι και την ηθοποιία. naftemporiki.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!