Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Αυτός είναι ο λόγος που οι celebrities φοράνε παπούτσια μεγαλύτερα από το νούμερο τους
Παρατηρώντας τις φωτογραφίες διάσημων σε δημόσιες εμφανίσεις τους, συχνά παρατηρούμε ζουμάροντας στα πόδια τους, πως φοράνε παπούτσια μεγαλύτερα από το κανονικό τους νούμερο.
Ο λόγος που επιλέγουν μεγαλύτερα παπούτσια δεν είναι σίγουρα στυλιστικός, αλλά επειδή με αυτόν τον έτσι αποφεύγουν το πρήξιμο των ποδιών τους όπως και τις φουσκάλες από την ορθοστασία. Τα πόδια δεν τρίβονται και δεν ασκείται πίεση και καθώς πρέπει να φοράνε τα τακούνια για πολλές ώρες- ενίοτε ολόκληρο το βράδυ- είναι λογικό να μην θέλουν να καταπονούνται τα πόδια τους.         
Για να είναι όμως το πόδι σταθερό, οι στιλίστες χρησιμοποιούν διάφορα κόλπα, όπως οι πάτοι και τα μαξιλαράκι σιλικόνης. Με αυτόν τον τρόπο το παπούτσι κάθεται άνετα στο πόδι, δεν περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος και εμποδίζει το πρήξιμο. Επιστρατεύουν μάλιστα μέχρι και κολλητική ταινία διπλής όψης, που επίσης βοηθά να συγκρατείται το πόδι.
Αν βέβαια θυμηθούμε την ιστορία της σταχτοπούτας με το γοβάκι που της έφυγε σε μια επίσημη βραδιά χορού, μάλλον το κολπάκι είναι παλιό!

 
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!