Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δεν ξεκίνησε το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, αφού λίγο πριν την έναρξη ο προπονητής των Πειραιωτών Οσκαρ Γκαρθία, δέχτηκε στο κεφάλι ρολό χαρτιού και αυτό ήταν αιτία να αποχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι στα αποδυτήρια της Τούμπας.

Αμέσως μετά αποχώρησαν οι διαιτητές και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Σαράντα λεπτά από την καθορισμένη έναρξη του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, μεταφέρθηκε με μικρό βαν λεωφορείο.

Συνοδευόμενος από τους παράγοντες της ομάδας του διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις και ιατρικό έλεγχο.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Filathlos.gr ο Γκαρθία στους γιατρούς είπε από την πρώτη στιγμή που διακομίστηκε στο νοσοκομείο ότι ζαλίζεται.

Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο και δεν πήρε εξιτήριο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο έως το πρωί της Δευτέρας.


Φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια, για να αποδοκιμάσουν τους Πειραιώτες.

Με μία σύντομη επιχείρηση και με τη χρήση δακρυγόνων οι αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν το πλήθος των οπαδών του ΠΑΟΚ που έξω από την Τούμπα είχαν αποκλείσει την κεντρική θύρα.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί απομακρύνθηκαν σε απόσταση από το γήπεδο.

Λίγο μετά τις 23:30, τέσσερις ώρες, μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα, ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας.

Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων έκλεισε, έπειτα από μαραθώνιο διαβουλεύσεων, το φύλλο αγώνα, το οποίο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στη Λίγκα, ενώ οι δύο ομάδες θα ενημερωθούν αναλυτικά σήμερα Δευτέρα για το περιεχόμενό του.

Τι αναφέρει ο κανονισμός

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει ο Δικέφαλος του Βορρά.

Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, αν από τη ρίψη αντικειμένων υπάρξει σωματική βλάβη προσώπου νόμιμα ευρισκομένου στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη στην περίπτωση του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα πριν από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και ο αγώνας διακοπεί, προβλέπεται μέχρι αφαίρεση τριών βαθμών.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!