Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017


Η Μαράια Κάρεϊ φαίνεται πως έθεσε τον πρώτο της στόχο για το 2018 κι αυτός δεν είναι άλλος από τη μην στέκεται σε μια αποτυχία αλλά να προχωράει μπροστά. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε λοιπόν ότι σκοπεύει να επιστρέψει στην Times Square της Νέας Υόρκης για να τραγουδήσει και πάλι στο πάρτι για την Πρωτοχρονιά, 365 ημέρες μετά την εμφάνιση- φιάσκο στη διάσημη πλατεία.

Πέρυσι, στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, η Κάρει είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μια σειρά τεχνικών λαθών επί σκηνής λίγα λεπτά πριν την υποδοχή του νέου έτους κι ενώπιον ενός εκατομμυρίου ανθρώπων. Η αδυναμία να συγχρονιστεί με τη μουσική ή ακόμα και προβλήματα στο μικρόφωνό της την αποσυντόνισαν τελείως με αποτέλεσμα η γνωστή ερμηνεύτρια να σταματήσει να τραγουδάει, ενώ οι χορευτές που την συνόδευαν συνέχιζαν την χορογραφία τους. Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η 47χρονη τραγουδίστρια να βρεθεί στο επίκεντρο άκρως χλευαστικών σχολίων των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλοι μας συμφωνούμε ότι πέρυσι τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα είχαμε σχεδιάσει» παραδέχθηκε χθες η Κάρεϊ σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε από κοινού με την εταιρεία του παραγωγού Dick Clark, που είχε αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ωστόσο πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι καθώς προχωράμε μπροστά και θα προσφέρουμε μια απίστευτη βραδιά μουσικής και διασκέδασης».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!