Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017


Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ήταν το πρόσωπο που απασχόλησε περισσότερο από κάθε άλλο τους χρήστες του Διαδικτύου στην Γερμανία, σύμφωνα τουλάχιστον με τα στατιστικά στοιχεία της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης «Google».

Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν η πιο συνήθης αναζήτηση προσώπου για το 2017, ενώ ακολούθησαν η μπλόγκερ Σιρίν Νταβίντ, η τουρκικής καταγωγής παίκτρια του Big Brother, μοντέλο και παρουσιάστρια Κάντερ Λοτ, η τραγουδίστρια και νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision Λένα Μάιρ-Λάντρουτ, η τραγουδίστρια Μιρέιγ Ματιέ, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Ουσμάν Ντεμπελέ, ο αυστριακός τραγουδιστής Πέτερ Κράους, η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) Αλίς Βαϊντέλ, η ηθοποιός και μνηστή του Πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ και ο παίκτης του Big Brother Φλόριαν Βες.

Σε ό,τι αφορά άλλα θέματα, η πιο δημοφιλής αναζήτηση αφορούσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου του 2018, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι εκλογές. Στις αναζητήσεις με ερώτηση, το ζήτημα που απασχόλησε περισσότερο ήταν «πού παντρεύτηκε ο (τερματοφύλακας της εθνικής και της Μπάγερν) Μανουέλ Νόιερ;».
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!