Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2017


Βλέποντας ότι πολλοί άνδρες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του online dating προσπαθώντας να βρουν επιπλέον συζύγους, ένας Ινδονήσιος προγραμματιστής λογισμικού αποφάσισε να τους διευκολύνει δημιουργώντας μια ειδική εφαρμογή πολυγαμίας.
Πρόκειται για τον Lindu Pranayama που δημιούργησε την εφαρμογή όταν παρατήρησε ότι πολλοί συμπατριώτες του έψαχναν για δεύτερη ή ακόμα και τρίτη σύζυγο μέσα από ιστοσελίδες online dating.
Δυστυχώς για τους πολύγαμους, η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρεσιών online dating δεν τους δίνει την ευκαιρία να επιλέξουν μια νέα σύντροφο. Αποτέλεσμα να καλύψει αυτό το κενό η νέα εφαρμογή για smartphone που δημιούργησε ο Pranayama.
Πρόκειται για το «AyoPoligami» το οποίος έχουν κατεβάσει περισσότεροι από 37.000 πολίτες.
AyoPoligami-app3-750x938
Η πολυγαμία δεν ενθαρρύνεται στην Ινδονησία και γι’ αυτό τον λόγο η εφαρμογή, η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο, έχει διχάσει την κοινή γνώμη.
Ο Pranayama έχει απενεργοποιήσει προσωρινά την εγγραφή στο «AyoPoligami» καθώς εργάζεται πάνω σε μια νέα έκδοση. Για την εγγραφή θα πρέπει οι χρήστες να προσκομίσουν την ταυτότητα τους, την τρέχουσα οικογενειακή τους κατάσταση και μια επιστολή συγκατάθεσης από σημερινές συζύγους τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!