Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016


Η Taylor Swift είναι στην κορυφή της λίστας των μουσικών με τις υψηλότερες αμοιβές στον κόσμο το 2016, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.
Την 26χρονη Αμερικανίδα ακολουθούν στη λίστα το βρετανικό συγκρότημα One Direction και η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele.
Η Taylor Swift - της οποίας το άλμπουμ, «1989», έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια άλμπουμ μόνο στις ΗΠΑ - σάρωσε τα ταμεία, καταγράφοντας κέρδη που αγγίζουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια (από περιοδείες, δίσκους, διαφημιστικά έσοδα και άλλες πηγές).
Την πολυσυζητημένη ποπ σταρ ακολουθούν οι One Direction, το Βρετανοϊρλανδικό συγκρότημα, με απολαβές ύψους 110 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην τρίτη θέση, συναντάμε την ερμηνεύτρια του «Hello», την 28χρονη Adele, με απολαβές ύψους 80,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο εισόδημά της έως σήμερα.


Adele
Η 58χρονη βασίλισσα της ποπ, Madonna, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, συγκεντρώνοντας 76,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη, ένα ποσό, το οποίο εκτόξευσε τις συνολικές απολαβές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων.
Madonna
Στην πρώτη δεκάδα, είναι η 28χρονη ποπ σταρ Rihanna με κέρδη ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής, Garth Brooks (70 εκατομμύρια δολάρια), οι βετεράνοι της ροκ, το συγκρότημα AC/DC (με 67,5 εκατομμύρια δολάρια), οι Rolling Stones με 66,5 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί ο DJ Calvin Harris με 63 εκατομμύρια δολάρια και ο ράπερ Diddy με 62 εκατομμύρια δολάρια.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!