Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016


Με φόντο χώρους του υπουργείουΕσωτερικών έκανε φωτογράφιση μια Βελγίδα δημόσια υπάλληλος. Η κίνηση της, οδήγησε σε προσωρινή παύση των εργασιών της όταν αποκαλύφθηκαν οι γυμνές φωτογραφίες της, τραβηγμένες στο εσωτερικό του υπουργείου, αναφέρει δημοσίευμα του BBC.
Η γυναίκα επιμένει ότι οι φωτογραφίες είναι καθαρά προσωπικές και δεν έχουν καμία σχέση με τη δουλειά της. Μολαταύτα, το αφεντικό της διαφώνησε, εστιάζοντας στο ότι οι φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια είχε κοινοποιήσει στο Twitter, φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι τραβηγμένες στο εσωτερικό του υπουργείου.
Πριν από την εμφάνιση των φωτογραφιών στο Διαδίκτυο, η αγνώστου ταυτότητας γυναίκα, η οποία φαίνεται να εργάζεται στο υπουργείο ως διοικητική υπάλληλος, είχε πρώτα εντοπισθεί σε έκθεση της γαλλικής τηλεόρασης για πρόσωπα που παρέχουν σεξουαλικές υπηρεσίες, ανέφερε η βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws. Η γυναίκα κατηγορεί το υπουργείο για παραβίαση της προσωπικής της ζωής και «εκδικητικά μέτρα» εναντίον της, τα οποία βλάπτουν πολύ σοβαρά την επαγγελματική της υπόληψη, τονίζοντας ότι «της συμπεριφέρονται σαν να είναι λεπρή».
Ο επικεφαλής του υπουργείου Μπενουά Μπρεϊνέ αποφάσισε να παύσει προσωρινά την υπάλληλο, περιμένοντας τα αποτελέσματα περαιτέρω ερευνών. Ωστόσο, το Συμβούλιο του Κράτους, το ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας, ανέφερε ότι η γυναίκα διακινδύνευσε μόνη της να αμαυρώσει την υπόληψή της διακινώντας τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!