Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016


Το iPhone του 2017, αν λάβουμε υπόψη μας τα βήματα που ακολουθεί μέχρι τώρα η Apple, θα πρέπει να ονομαστεί iPhone 7s. Πάρα πολλές πηγές το αναφέρουν ως iPhone 8, μιας και θα είναι τα 10α γενέθλια του iPhone και η Apple αναμένεται να κάνει μεγάλες αλλαγές.

Μεταξύ των αλλαγών αυτών είναι η κυρτή OLED οθόνη, γυαλί στην πλάτη, ασύρματη φόρτιση και φυσικά νέο design, από αυτό που έχουμε για τρεις συνεχόμενες χρονιές. Αυτές οι πληροφορίες έχουν διαρρεύσει πολλές φορές από διάφορες πηγές και γίνονται όλο και πιο πιστευτές όσο περνά ο καιρός.

Σήμερα όμως, οι νέες αναφορές που που έρχονται από ανώνυμο προμηθευτή στην Ταϊβάν, λένε ότι τα παραπάνω δεν ισχύουν και η Apple θα φέρει τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus. Δεν θα υπάρχει κυρτή OLED, ασύρματη φόρτιση ή μεγάλη αλλαγή σε design. Αντιθέτως, ο σχεδιασμός θα είναι αναμενόμενος, όπως στα iPhone 7 και iPhone 7 Plus, όμως μέσα θα μπει Apple A11 chipset, που θα προσφέρει καλύτερη απόδοση από τον A10.

Αυτό όμως που θα αλλάξει η Apple είναι το χρώμα, φέρνοντας την κόκκινη έκδοση. Η Apple μας έχει συνηθίσει να εισάγει νέα χρώματα στη σειρά του iPhone, όπως χρυσό και rose gold, και να τα κάνει trend. Η νέα έκδοση θα έρθει μαζί με το χρυσό, ροζ χρυσό, ασημί, matte black, Jet Black.

Οι σημερινές πληροφορίες είναι εντελώς διαφορετικές από όσα έχουμε ακούσει μέχρι τώρα και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υποθέσεις, όπως για παράδειγμα ότι η Apple θα ανακοινώσει τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus με μικρές αλλαγές, αλλά μαζί ίσως κυκλοφορήσει μια ειδική επετειακή έκδοση, που θα έχει όλα τα specs που έχουν ακουστεί.

ΠΗΓΗ: techblog.gr
Categories:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!