Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Toumpa
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Xριστουγεννιάτικο πάρκο “FUNtasticPARK”, που έστησε για πρώτη φορά φέτος ο …Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας.
O Εμπορικός σύλλογος της πόλης, κάνοντας πράξη το σχέδιο ότι Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο το κέντρο, σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν φέτος να αλλάξουν το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης και να το μεταφέρουν στην περιοχή της Τούμπας.
Toumpa
Εως τις 8 Ιανουαρίου λοιπόν και μπροστά στο πολιτιστικό κέντρο της Τούμπας, έχει στηθεί το “FUNtasticPARK”, ένα μικρό χριστουγεννιάτικο πάρκο, με Χριστουγεννιάτικη αγορά, φιλανθρωπικά κιόσκια, παγοδρόμιο, το σπίτι του Αη Βασίλη, το ταχυδρομείο, τη φάτνη, το έλκηθρο, το λούνα παρκ με παιχνίδια για τους μικρούς συμπολίτες μας, αλλά και πολλές εκδηλώσεις.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του, θέλοντας να συμβάλει στο εορταστικό κλίμα των ημερών, έχει αναλάβει τη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στην περιοχή της Άνω Τούμπας, που θα λειτουργεί , τις καθημερινές 10:00 π.μ. – 22:00 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες 10:00 π.μ. – 23:00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Ο Εμπορικός Σύλλογος, θεωρώντας υποχρέωσή του να υποστηρίξει τις περιοχές και τις αγορές που βρίσκονται εκτός ιστορικού κέντρου και με βασικό στόχο την τόνωση του ψυχολογικού κλίματος και την ενίσχυση των περιοχών αυτών, αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία ενός αισιόδοξου εορταστικού κλίματος, μιας ονειρικής ατμόσφαιρας, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.
Πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Τούμπας, προγραμματίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, ο οποίος και απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε φορείς, σωματεία και συλλόγους να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις. Από την πλευρά της η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα, έχει προγραμματίσει και τις δικές της εκδηλώσεις.
1) 10/12/2016 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δένδρου στη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα 18:00 στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού).
2) 18/12/2016 Παραδοσιακή εκδήλωση με θέμα τη Χριστουγεννιάτικη λαϊκή παράδοση στις 12:00 στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού).
3) 24/12/2016 Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά στις11:30 στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού).
4) 28/12/2016 Λαϊκή Χριστουγεννιάτικη Βραδιά στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (στον αύλειο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!